OK
×

Vacature bestuurder Stichting Soul Surfers

Vacature bestuurder Stichting Soul Surfers logo 1

Geloof jij in de kracht van de zee als helende omgeving en de surf als actieve inspirator voor het verbeteren van mentaal en fysiek welzijn van mensen? Dan zoekt Stichting Soul Surfers jou. Wij zijn namelijk op zoek naar golfrijders en zeeliefhebbers, die niet alleen aan de kust een golf van verandering voor zichzelf weten te creëren, maar ook voor anderen door het vervullen van een rol als bestuurder binnen onze toffe stichting!  

Over Stichting Soul Surfers:Stichting Soul Surfers (SSF - est. 2008) is een non-profitorganisatie die zich inzet voor het verbeteren van het fysieke en mentale welzijn van deelnemers aan haar surf sport gerelateerde. SSF gelooft in de kracht van de zee als helende omgeving en van de surfcultuur om mensen te verbinden, te inspireren, fysiek en mentaal weerbaar te maken en te empoweren.

Functieomschrijving:SSF zoekt toegewijde bestuurders die een van de twee rollen, namelijk die van penningmeester en/of secretaris op zich wil nemen. 

Als penningmeester ben je verantwoordelijk voor de financiële golven waarmee de stichting te maken krijgt, zoals financieel beheer en zorg voor een transparante en nauwkeurige administratie. 

Als secretaris ondersteun je, net als een surfinstructeur doet tijdens het lesgeven met deelnemers, het bestuur bij het organiseren van vergaderingen, het bijhouden van notulen en het afhandelen van correspondentie.

Verantwoordelijkheden penningmeester:* Beheren van de financiën van de stichting, inclusief het opstellen en bewaken van de begroting, het beheren van bankrekeningen en het doen van financiële rapportages.* Verantwoordelijk voor het tijdig en accuraat verwerken van inkomsten en uitgaven.* Voorbereiden van financiële documenten voor de BTW-, en jaarlijkse belastingaangiften.* Aangaan of onderhouden van contacten met financiële instanties en donoren.* Actief deelnemen aan bestuursvergaderingen en het bijdragen aan besluitvormingsprocessen.

Verantwoordelijkheden secretaris:* Ondersteunen van het bestuur bij het organiseren van vergaderingen, het opstellen van agenda's, het maken van notulen en het afhandelen van correspondentie.* Bijdragen aan de ontwikkeling en implementatie van beleid en strategieën van de stichting.* Actief deelnemen aan bestuursvergaderingen en het bijdragen aan besluitvormingsprocessen.

 Stichting Soul Surfers vindt het leuks als je: * Affiniteit hebt met de missie en waarden van Stichting Soul Surfers.* Ervaring hebt met financieel beheer en boekhoudkundige processen.* Over goede communicatieve vaardigheden beschikt, zowel mondeling als schriftelijk.* Goede organisatorische vaardigheden en oog voor detail hebt.* Je het vermogen hebt om zelfstandig te werken en initiatief te nemen.* Graag samenwerkt met anderen bestuursleden en vrijwilligers.* Beschikbaarheid bent om  ongeveer 4 keer per jaar deel te nemen aan bestuursvergaderingen en andere relevante activiteiten.

Wat bieden wij:* De kans om deel uit te maken van een inspirerende, impactvolle organisatie en groeiende industrie (surftherapie).* Een dynamische en stimulerende omgeving waarin persoonlijke groei en ontwikkeling worden aangemoedigd (door bijv. deelname aan activiteiten) * De mogelijkheid om een verschil te maken in het leven van anderen door middel van surfsport.* Vergoeding van eventuele onkosten die gemaakt worden in de uitvoering van de functie.

Heb je interesse? Ben jij die gedreven en betrokken surfer of zeeliefhebber? Dan ben jij persoon die we zoeken voor deze positie. Stuur je cv en een korte motivatiebrief naar Inge Holtkamp: soulsurfersorg@gmail.com. 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met oprichter en voormalig bestuurslid Sabine Wensink via 06-16100412 of soulsurfersorg@gmail.com.

We kijken uit naar je sollicitatie!

Met vriendelijke groet,Inge Holtkamp, VoorzitterStichting Soul Surfers

dakje met Geef-logo
Website:
Startdatum:
29-02-2024
Einddatum:
30-12-2024
Nog 230 dagen te gaan