OK
×

Tapis Rouge Frans Filmfestival

Tapis Rouge Frans Filmfestival logo 1

Tapis Rouge Frans Filmfestival - De eerste editie van 2019, met 18 films en 34 filmvertoningen, verwelkomde 2.510 kijkers. De tweede editie van Tapis Rouge heeft de ambitie om nog meer toeschouwers te trekken door meer dan 50 fimlvertoningen te organiseren. Dit jaar zullen we nog meer exclusieve previews van films hebben (films die nog nooit eerder in Nederland zijn vertoond) en we zullen persoonlijkheden uit de filmwereld verwelkomen die aan verschillende avondevenementen zullen deelnemen. Het programma van het Tapis Rouge Frans Filmfestival is gericht op alle filmliefhebbers, Nederlands, Frans en van alle andere nationaliteiten. Het programma zal ook dit jaar weer zeer gevarieerd zijn en zal films voor het grote publiek, arthousefilms en films voor jongeren bevatten.

Vanwege de Corona maatregelen zal het aantal bioscoopstoelen dit jaar worden beperkt. Om deze beperkingen te compenseren, zullen er speciale avonden en films beschikbaar zijn op VOD.

We zien u graag bij Pathé Tuschinski op 5 november voor de openingsavond en in de FilmHallen van 6 tot 10 november 2020 voor het daaropvolgende festival. Dus, ‘rendez-vous dans les salles obscures’, kom mee naar de bioscoop om te genieten van de diversiteit van de Franse cinema!

Dus, van 5 tot 10 november 2020, ‘rendez-vous dans les salles obscures’ om de diversiteit van de Franse film te vieren !