OK
×

Stichting Team Tundra - Pak voor Truus

Stichting Team Tundra - Pak voor Truus logo 1

Kennen jullie Truus?

Truus zet zich, ondanks 10 jaar verdergaande beperkingen vanwege MS, altijd in voor anderen. Truus kampt met uitval, verlammingen en heeft vaak ontstekingen en pijn in haar hele lichaam.

Wij van Team Tundra vinden dat zij nu aan de beurt is om geholpen te worden. Er is namelijk een pak ontwikkeld wat haar functioneren enorm kan verbeteren. Wij gunnen Truus zo’n pak.

De Mollii Suit zorgt dat haar spastische spieren ontspannen en goede spieren (weer) worden geactiveerd. Het geeft rust en ontspanning en scheelt veel in pijn, het bewegen en het totale functioneren. Voor meer informatie bezoek de website van de leverancier van Mollii Suit: https://www.ottobock.com/nl-be/product/28XP1000

Truus werpt zich op om dit pak samen met Ottobuck/Livit verder door te ontwikkelen en onder de aandacht te krijgen van verzekeraars en het ministerie. Er kunnen namelijk nog veel meer mensen mee geholpen worden. Truus heeft power, dat heeft ze eerder bewezen rond het middel Fampyra.

Stichting Team Tundra hoopt dat jullie willen bijdragen aan een pak voor Truus. We hopen met elkaar 10.000 euro op te halen. Alle giften, groot of klein, zijn welkom. Bijdragen kunt u storten op NL73RABO 03179 16920, t.n.v Stichting Team Tundra, o.v.v. een pak voor Truus.

Stichting Team Tundra is een ANBI-stichting. Dat betekent dat u uw gift voor dit goede doel ook kunt aftrekken van de belasting. Een rechtstreekse donatie via de bankrekening van de stichting komt 100% ten goede van het pak voor Truus.

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 657,50opgehaald
21donaties

door gevoerde geefacties die verbonden zijn aan dit project

Website:
Startdatum:
11-03-2023
Einddatum:
29-04-2023