OK
×

Renovatie dak werk en leer locatie dagbesteding

Renovatie dak werk en leer locatie dagbesteding  logo 1

Stichting ijgenwys en Anders  (www.ijgenwys.nl) is een activiteitencentrum en zorgboerderij die dagbesteding bied aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit kan komen door ziekte, ongeval, dementie of bij geboorte,

Hier word door het inzetten van verschillende activiteiten stuctuur en daginvulling geboden zonder arbeidsdruk. Het doel is ontwikkelen op verschillende gebieden zonder arbeidsdruk.

Om deze activiteiten te bieden worden er verschillende gereedschap en materialen ingezet, welke onderhouden en gestald moeten worden.

Om dit op een goede en veilige manier mogelijk te maken voor onze deelnemers hebben wij hiervoor een apparte locatie gevonden. Helaas voldoet deze locatie nog niet geheel aan de eisen. Zo moet het dak van de loods die op deze locatie staat vernieuwd worden.

Omdat wij een ANBI goedgekeurde non proffit stichting zijn ontbreken hiervoor bij ons helaas de financielle midelen om dit op korte termein voor onze deelnemers te realiseren. Omdat dit toch noodzakelijk is willen wij via deze actie geld inzamelen om ook deze laatste horde op deze locatie te nemen. Zodat deze locatie spoedig ingebruik genomen kan worden door deelnemers en vrijwilligers die staan te popelen om aan de gang te gaan.

dakje met Geef-logo
Website:
Startdatum:
30-06-2020
Einddatum:
29-11-2020
Nog 117 dagen te gaan