OK
×

Persoonlijk en juridisch spreekuur

Persoonlijk en juridisch spreekuur logo 1

Mensen vallen buiten de boot, hebben het moeilijk, krijgen niet waar zij recht op hebben en; raken het overzicht kwijt of durven zelfs niet meer bij een instantie op bezoek te gaan.

Ons spreekuur op verschillende plaatsen in de stad Arnhem en op verzoek in de regio, biedt mensen een laagdrempelig handvat. Ieder is welkom en wordt geholpen met zijn specifieke vraag of wens.

Meer informatie over ons werk en werkwijze;  http://tiny.cc/him69y

Het meegaan naar instanties, helpen bij het opstellen van brieven, het moreel en praktisch ondersteunen, meegaan naar de rechtbank en tal van andere zaken maken dat mensen, ook vaak met een taal- leesachterstand, krijgen waar zij recht op hebben. Wij doen ons werk gratis. Wie wil en kan mag een vrijwillige bijdrage doen. Met ons werk bereiken wij de onderkant van de samenleving en een grote groep mensen die, vaak stelselmatig, tussen de mazen van de wet doorvallen.

Voor brieven, aangetekend, kopieen, bezoek, telefoon, printer, briefpapier en meer moeten wij ook kosten maken. Kleine bijdragen zijn dan ook welkom om ons werk blijvend mogelijk te maken.