OK
×

Noodactie raketaanvallen

Noodactie raketaanvallen logo 1

De Stichting Collectieve Israel Actie geeft direct financiële support aan de slachtoffers van terrorisme en de huidige raketaanvallen. Steeds meer Israëlisch krijgen met terrorisme te maken en hebben uw hulp en steun nodig in deze moeilijke tijden. Helaas is daarom weer een noodactie raketaanvallen gestart!

Opnieuw ligt Israel onder vuur. Honderden raketten en vliegers met brandbommen zijn vanaf Gaza naar Israel gestuurd. Honderden hectaren land zijn al verbrand en in de as gelegd waardoor lanbouwgrond is verwoest. Mensen moeten dagelijks binnen 15 seconden naar de schuilkelders rennen waardoor hun leven bemoeilijkt wordt. Sommigen slapen met hun kinderen in het trappenhuis. Psychisch trekt dit een zware tol op deze gemeenschappen. Alles wat is opgebouwd wordt afgebrand.

Gewonden moeten verzorgd en deze gemeenschappen moeten het land opnieuw bewerken, huizen weer opbouwen, zijn hun inkomstenbron kwijt en hebben psychische hulp nodig. Dat kost geld.

Maar ook de aanhoudende aanslagen op onschuldige inwoners in Israel is een grote angst voor velen. Of het nu op het werk, naar het werk of in de omgeving van je eigen huis voor de ogen van je kinderen is, de terroristen deinzen voor niets terug.

Opnieuw hulp nodig voor Zuid Israel
Ondanks het staakt het vuren worden er nog steeds vuurballonnen richting Israel gestuurd. Wij vragen uw hulp voor de slachtoffers en voor de wederopbouw van de getroffen gebieden.