OK
×

NN Marathon Rotterdam 2023

NN Marathon Rotterdam 2023 logo 1

Op 15 en 16 april 2023 staat Rotterdam weer in het teken van de NN Marathon Rotterdam. Aan de start staan er verschillende lopers in een rood Franciscus shirt, die zich in gaan zetten voor de Franciscus Foundation. De Franciscus Foundation is het goede doel van Franciscus Gasthuis & Vlietland en zet zich in om het verblijf van patiënten en bezoekers fijner te maken. Namens de Kinderafdeling, Spoedeisende Hulp en KNO van Franciscus Gasthuis & Vlietland vragen wij jullie aandacht voor een mooie project voor de kindjes in ons ziekenhuis, namelijk de Qwiek.up.

Wat is een Qwiek.up?

Kinderen die bij ons in het ziekenhuis worden behandeld ervaren vaak, ondanks alle goede zorgen, toch nog veel stress en spanning. Een zogenaamde Qwiek.up kan helpen dit te verminderen. Dit is een projector die met beeld en geluid afleiding geeft. De meest magische projecties toveren een saaie ziekenhuismuur om in een levend schilderij. De Qwiek.up reist mee met het kind over de verschillende afdelingen, waardoor een ziekenhuisopname minder eng en spannend wordt. Daarnaast wordt de Qwiek.up al effectief toegepast in andere zorginstellingen en ziekenhuizen. Ons doel is om het eerste ziekenhuis in Nederland te zijn die dit ziekenhuisbreed inzetten. Maar daar hebben wij jullie hulp nodig hard bij nodig! Ren jij die km's voor dit mooie project?

Hoe kan ik als particulier helpen?

Wil jij graag lopen voor dit project? Dat kan! Als dank voor de inzet ontvang jij een Franciscus shirt en vergoeden wij de kosten van het startbewijs, na het uitlopen van de marathon. Aanmelden kan via fondsenwerving@franciscus.nl.

Hoe kan ik als bedrijf helpen?

Ook bedrijven kunnen zich inzetten voor dit project. Start samen met jouw bedrijf een eigen geefactie. Neem voor meer informatie contact op met Team Fondsenwerving via 010 – 8934110 of fondsenwerving@franciscus.nl. Wij denken graag mee!

Liever niet rennen, maar wel één van de hardlopers sponsoren? Dat kan ook! Ieder bedrag telt: klein en groot! Namens de Kinderafdeling, Spoedeisende Hulp, KNO en Team Fondsenwerving alvast enorm bedankt!

Vragen? Neem contact op met Team Fondsenwerving via 010 – 8934110 of fondsenwerving@franciscus.nl.

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 4.635,26opgehaald
275donaties

door gevoerde geefacties die verbonden zijn aan dit project

Website:
Startdatum:
30-01-2023
Einddatum:
29-04-2023