OK
×

Nieuwbouw woonlocatie aan de Irishof

Nieuwbouw woonlocatie aan de Irishof logo 1

Aan de Amersfoortsestraat 14-16 in Barneveld bouwt Woningstichting Barneveld samen met Van Wijnen 27 nieuwe appartementen begeleid wonen. Zij verhuurt dit straks aan de Rozelaar. Het appartementengebouw is drielaags en heeft per woonlaag negen tweekamerappartementen en een gemeenschappelijke huiskamer. Het nieuwe adres wordt straks Irishof 1 tot en met 53.

De toekomstige bewoners zijn mensen in verschillende leeftijdscategorieën met een verstandelijke beperking en een WLZ-indicatie 3 t/m 6.

De nieuwbouw is vervanging voor het Gasthuis, een andere woonlocatie van de Rozelaar. En daarnaast is het een uitbreiding van het aantal plekken. Met deze nieuwbouw krijgen de bewoners een prachtige plek in het centrum van Barneveld.

Voor de inrichting van deze locatie is veel geld nodig. Het gaat om een bedrag van ongeveer € 150.000. Het gaat met name om de inrichting van de gezamenlijke ruimtes (keukens, stoffering, wasmachines etc.) De Vriendenstichting heeft zich als doel gesteld om op zoek te gaan naar geld om het project ‘inrichting’ te financieren.

 

dakje met Geef-logo
Website:
Startdatum:
30-09-2021
Einddatum:
10-10-2022
Nog 352 dagen te gaan