OK
×

Nieuw te bouwen asiel

Nieuw te bouwen asiel logo 1

Wij stichting story of the strays zijn compleet non-profit, en ''verdienen'' niets aan de adopties. Het geld wat er eventueel overblijft gaat terug de stichting in, dat betekent dat daar voerkosten, dierenartskosten, vervoer van de honden naar Nederland enz. mee betaald worden in Griekenland. Er gaan grotere kosten aankomen, wij proberen zoveel mogelijk geld zelf te sparen. De grotere kosten zijn het nieuwe asiel, het stuk land waar Kelly en Sakis nu de honden hebben gehuisvest word verkocht, en zij moeten voor eind Mei dit jaar vertrekken samen met de 75 honden. Gelukkig hebben we een mooi nieuw stuk land gevonden in Kozani zelf, maar... alles, echt alles moet er komen, denk hierbij aan:

-140 meter hekwerk als omheining
-24 hondenkennels
-golfplaten voor op de kennels
-betonnen vloeren voor in de kennels
-opbergruimte

En dit is dan de ''basis''.
Hier zit een aardig kostenplaatje aan verbonden, we schatten zo een 5000 euro. Wij hebben al meerdere bedrijven gemaild, maar helaas nog geen enkele reactie voor eventuele sponsoring, het is een moeilijke tijd. Wij proberen zoveel mogelijk zelf te bekostigen, maar dit is een te groot bedrag voor ons, wij hebben jullie hulp echt hard nodig, anders is het niet haalbaar...en staat Kelly straks op straat met alle honden. Elke donatie, groot of klein is welkom! We zullen wekelijks een update doen van de donaties, zo kunnen we jullie op de hoogte houden. Ook als je eventueel spullen weet, zoals bovenstaande. Onze dank is groot, en laten we er samen voor zorgen dat de wereld weer een klein stukje mooier word... zonder onze hulp en jullie hulp gaat Kelly het niet redden! Help mee voor een toekomst voor de lieve lieve honden van onze lieve vrijwilligers!

Doneren in de vorm van bouwmateriaal is ook van harte welkom! Weet u een bedrijf heeft u een bedrijf? Neem contact met ons op 

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 25opgehaald
1donaties

door gevoerde geefacties die verbonden zijn aan dit project

Website:
Startdatum:
11-02-2020
Einddatum:
28-04-2020
Nog 40 dagen te gaan