OK
×

Mentorschap

Mentorschap logo 1

Stichting Mentorschap zet zich dagelijks in voor kwetsbare mensen vanaf 18 jaar. Het gaat om mensen die het moeilijk vinden de regie over hun eigen leven te voeren als het gaat om zorg & welzijn. Zij kunnen door een lichamelijke of verstandelijke beperking lastig(er) beslissingen nemen over behandeling, verpleging, verzorging en begeleiding.

Onze mentoren helpen en ondersteunen hen. Mentoren gaan mee naar de huisarts of specialist, voeren gesprekken met de zorgsinstellingen, en kijken mee in het zorgplan. Ook helpen zij bij het nemen van beslissingen voor onze cliënten zodat zij beschermd worden. Een verantwoordelijke vrijwilligersbaan dus met veel IMPACT! 

Stichting Mentorschap is voortdurend op zoek naar nieuwe mentoren die de steeds groter wordende groep clienten kunnen helpen in het dagelijkse leven. Als stichting zijn we afhankelijk van een eigen bijdrage van de cliënt en van giften van mensen en bedrijven die ons een warm hart toedragen. Van dat geld leiden wij onze mentoren op, zorgen wij dat ze bijgestaan worden in hun mentortaak en zorgen we ervoor dat mentorschap voor iedereen die dat nodig heeft bereikbaar is. 

Wil jij ons helpen om nóg meer kwetsbare mensen te helpen in hun dagelijkse leven? 

dakje met Geef-logo
Website:
Startdatum:
19-10-2021
Einddatum:
30-11-2022
Nog 372 dagen te gaan