OK
×

Klaslokalen voor Learning Center Sukawati, Bali

Klaslokalen voor Learning Center Sukawati, Bali logo 1

In 2017 is een nieuw Learning Center opgezet, namelijk Yayasan Gunari Kumara in Sukawati op Bali. Dit Learning Center heeft nog niet de juiste infrastructuur, maar er wordt wel al les gegeven aan 60 kinderen. Zij komen twee keer per week om Engels en computerles te volgen. Voorlopig gebeurt dit nog in de buitenlucht, maar het doel is om fondsen te werven om twee duurzame klaslokalen te bouwen en uiteindelijk ook een aula, zodat de kinderen onder de juiste omstandigheden de lessen kunnen volgen. Er zijn reeds twee gastenverblijven beschikbaar voor vrijwilligers, die de lessen voor de kinderen verzorgen.

Om een dergelijke infrastructuur neer te zetten is ca. € 10.000 nodig. We hebben al een hele mooie donatie mogen ontvangen van een loyale sponsor die speciaal voor dit project de Kilimanjaro heeft beklommen en daarmee € 4.100 heeft opgehaald voor dit project. 

Goed om te weten is dat donaties uitsluitend worden gebruikt om de bouw van de klaslokalen en aula te bekostigen. Stichting WINS werkt alleen met onbetaalde vrijwilligers en bestuursleden. Er worden ook geen vergoedingen uitbetaald, dus elke cent van elke donatie gaat rechtstreeks naar het project.

Wilt u dit project steunen, maar eerst in contact met ons komen of meer informatie ontvangen? Mail dan naar info@wins.foundation