OK
×

Inzamelings actie Suriname april 2021

Inzamelings actie Suriname april 2021 logo 1

Inzamelingsactie (menstruatie)producten voor Suriname in april 2021

Het gloednieuwe bestuur van stichting Abhilasa Global Serve organiseert in april 2021 een inzamelingsactie voor Suriname. Voor Surinamers die door de huidige economische situatie niet rondkomen, zamelt de stichting (herbruikbare) goederen in zoals (kinder)kleding, speelgoed, boeken, schrijfwaar, computers, tablets, maar ook menstruatieproducten. Voor deze inzamelingsactie werkt het bestuur samen met de Surinaamse welzijnsorganisatie stichting Jágran Mandal.

Veel Surinamers komen financieel in de knel door de steeds duurdere producten en door de gevolgen van de corona crisis. Met deze inzamelingsactie wil de nieuwe voorzitter Sieta Autar-Matawlie hulpbehoevende Surinamers een hart onder de riem steken. “Wij hebben een sterke band met Suriname. Daarom is het voor ons belangrijk om te investeren in het welzijn van Surinamers die nu financieel in zwaar weer verkeren.”

Menstruatiearmoede – gebrek aan menstruatieproducten

Alleenstaande moeders in Suriname hebben het extra moeilijk. Door armoede kampen veel vrouwen en meisjes met menstruatiearmoede: weinig tot geen middelen om menstruatieproducten te kopen. Wij roepen donateurs daarom op om ook menstruatieproducten (zoals maandverband, tampons of pijnstillers) te doneren tijdens onze inzamelingsactie in april 2021.

 Afleverlocatie voor (herbruikbare) goederen

Donateurs kunnen in de maand april 2021 op dinsdag en donderdag (1, 6, 8, 13, 15, 20, 22 en 29 april) tussen 19.00 en 21.00 uur de goederen doneren. De loods staat in Ridderkerk, aan de Florijnstraat 89. De ingezamelde goederen worden in de 2e week van mei 2021 verscheept naar Suriname.

dakje met Geef-logo
Website:
Startdatum:
31-03-2021
Einddatum:
07-05-2021