OK
×

In mijn uppie zonder cluppie

In mijn uppie zonder cluppie  logo 1

9 kinderen uit de Rivierenbuurt en de Pijp maken hun debuutEenzaam? Dat ben je in de woestijn of op een onbewoond eiland, als alle andere mensen heel erg ver weg zijn. Eenzaam ben je in lockdown en in quarantaine, als je helemaal alleen bent. Maar is iedereen die alleen is ook altijd eenzaam? Negen kinderen uit de Rivierenbuurt en de Pijp denken van niet. En waarom dat is? Dat gaan ze je laten zien!

De kinderen kregen toneelschrijflessen waarin ze nadachten over de vele vormen van eenzaamheid. Je hoort vaak over eenzaamheid onder ouderen, maar kunnen kinderen ook eenzaam zijn? En hoe ziet dat er dan uit? Is het saai, grijs en grauw? Of juist heel feestelijk, vrolijk en kleurig? Misschien is eenzaamheid wel stiekem en verborgen en kun je het helemaal niet aan iemand zien.

In hun allereerste toneelstukken konden Ivy, Chanella, Rose, D’jaynaro, Desteny, Rayan, Michal, Noursy en Yanis al hun fantasie en creativiteit kwijt om eenzaamheid een poepie te laten ruiken. De acteurs en actrices van Studio 52nd brengen hun toneelstukken tot leven.

Om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan, is het aantal bezoekers per voorstelling beperkt tot maximaal 30. Tussen de voorstellingen door wordt de zaal 60 minuten doorgelucht.

In m'n uppie zonder cluppieMaandag 1 decemberCC AMSTEL10.00 | 11.45 | 18.00 | 20.00