OK
×

Help familie Gaïtou op verlof naar Nederland

Help familie Gaïtou op verlof naar Nederland logo 1

Doe mee! Doneer een bedrag wat jij over hebt om Jeannette, Blaise, Caleb en Phoebé naar Nederland te laten komen.

Blaise en Jeannette Gaïtou wonen en werken met hart en ziel in Niger. Zij zijn partners van Stichting Niger Zending. Zij willen graag (met hun kinderen Caleb en Phoebé) naar opa, oma en (schoon)ouders. In 2016 waren zij voor het laatst in Nederland, komende zomer is dit dus 6 jaar (!) geleden.

Natuurlijk is dit niet de enige reden. Blaise en Jeannette willen komen vertellen wat zij doen in Niger en met jou en hun sponsors in gesprek gaan over hun werk en wat jij hiervoor kan betekenen... (lees over hun werk op: https://nigerzending.eu )

Zij hopen in Nederland nieuwe belangstellenden en sponsors te vinden die hen willen ondersteunen. Zij leven en werken grotendeels op basis van giften. Om hun werk te kunnen blijven doen is het belangrijk dat zij mensen vinden die hen financieel willen steunen.

Naast de 4 vliegtickets (a 1500 euro per stuk) zijn er ook andere kosten zoals verzekeringen, verblijfskosten, reiskosten in Nederland zelf, gewoon de huishoudelijke kosten en het zou leuk zijn als zij ook bijvoorbeeld nog een uitstapje kunnen maken om iets van Nederland te zien.

De opbrengst van de geefacties zijn misschien niet direct voor het werk in Niger maar wel indirect. Het is belangrijk voor Blaise en Jeannette om nieuwe energie op te doen zodat zij het werk in Niger kunnen voortzetten. Het wonen en werken in Niger is erg vermoeiend, omdat Niger een woestijnklimaat heeft, de hitte vergt veel energie. En ook ‘s nachts is het heet en rust je niet goed uit.

Blaise en Jeannette hebben vanwege reisrisico's die er de laatste jaren zijn, ook weinig mogelijkheid om in Niger zelf even vakantie te houden. Alleen noodzakelijke reizen voor bijv. het werk zijn mogelijk. Het werk gaat dan steeds maar door. Ook de verslaglegging aan fondsen en de achterban in Nederland kost extra tijd en energie. Het zijn met recht tropenjaren.

Wij hopen dat zij na hun verlof met vernieuwde kracht en energie hun werk in Niger weer kunnen voortzetten.

 

namens familie Gaïtou, Bedankt!!!

p.s. als je in het kort wilt lezen over de projecten die Blaise en Jeannette doen in Niger ga dan naar https://nigerzending.eu/system/files/untitled-design-1.pdf (dit is de GivingTuesday pagina van 2020) Klik op de link hiernaast... bij website.

 

 

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 10opgehaald
1donaties

door gevoerde geefacties die verbonden zijn aan dit project

Website:
Startdatum:
29-11-2021
Einddatum:
30-03-2022
Nog 127 dagen te gaan

Goed doel