OK
×

Help de jeugdigen van D3 Borculo op de fiets!

Help de jeugdigen van D3 Borculo op de fiets! logo 1

Stichting Ride2LiveLife (R2LL) reikt haar hand uit naar de jeugdigen die verblijven in de jeugdzorgvoorziening D3 te Borculo. St. R2LL wil deze jeugdigen de mogelijkheid bieden om met de fiets naar school, stage, werk, sport te gaan of om gewoon lekker te kunnen ontspannen. Op deze manier wordt o.a. hun zelfstandigheid vergroot.  

D3 biedt crisisplekken, overbruggingsopvang en langdurig verblijf aan jeugdigen in de leeftijd van 6 t/m 18 (of verlengde jeugdhulp 18-23), waarbij sprake is van een ontwikkelingsstoornis en/of gedragsproblematiek. Veel van deze jongeren zijn door gebeurtenissen in hun leven ernstig getraumatiseerd. 

Door omstandigheden kunnen zij (tijdelijk) niet meer thuis wonen en is er geen opvang mogelijk binnen het eigen sociale netwerk.

De inzet van integrale zorg helpt deze jeugdigen weer grip te krijgen op hun leven, zodat zij zo volwaardig en zelfstandig mogelijke een positie in de samenleving krijgen. 

De financieën worden gebruikt om (kinder-) fietsen, mountainbikes en skelters aan te schaffen. Tevens is een deugdelijke fietsenstalling wenselijk.

Naast financieën zijn deze jeugdigen gebaat bij:

  • kinderfietsen ( voor de leeftijd 6 - 12 jaar )
  • stadsfietsen 
  • mountainbikes
  • skelters

De fietsen zullen onder begeleiding op de afdeling Vorm en Recreatie, door een aantal jongeren onderhouden worden. 

Stichting Ride2LiveLife biedt de jongeren die kennis willen maken met mountainbiken de hulp en ondersteuning van haar Basis Instructeur MTB.

 

 

 

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 420opgehaald
16donaties

door gevoerde geefacties die verbonden zijn aan dit project

Website:
Startdatum:
27-02-2021
Einddatum:
28-02-2022
Nog 331 dagen te gaan