OK
×

Eindejaarswens om nog 7 dieren in acute nood te behandelen.

Eindejaarswens om nog 7 dieren in acute nood te behandelen. logo 1

Beste vrienden van Geef, beste donateurs,

Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn steunt huisdieren van eigenaren die zelf zijn aangewezen op de voedselbank of onder bewind staan. En die geen geld hebben voor een acute operatie van hun ernstig zieke of gewonde huisdier. De stichting is 24/7 bereikbaar voor dierenartsen voor een dier in acute nood. Daar zijn wij uniek in! Wij steunen binnen onze financiele mogelijkheden de dieren die levensbedreigend ziek zijn. In 2018 hebben wij -tot nu toe- 165 ernstig zieke dieren medisch acuut kunnen steunen, maar er staan nog 7 dieren op de wachtlijst. Wij hopen nog volgende week afspraken voor deze dieren te kunnen inplannen, of in iedergeval een behandelafspraak te kunnen maken net na de feestdagen. Langer kunnen we deze dieren niet laten wachten.

Wij willen ook deze 7 dieren zo graag een fijne en gezonde start geven in 2019. Helpt u ons mee? Samen lukt het ons wel. Elke euro brengt een dier dichter naar de dierenarts om te kunnen worden behandeld/geopereerd.

Ons bestuur en haar vrijwilligers doen hun werk volledig onbezoldigd. Wij zijn Anbi, CBF Erkend goed doel. 

Wij geven natuurlijk in het nieuwe jaar aan onze donateurs door welke dieren wij hebben kunnen helpen. Doe mee, help mee en breng onze wachtlijst liefst voor het einde van dit jaar naar 0. 

Met uw steun gaat het zeker lukken! Alvast onze dank en natuurlijk alle beste wensen voor het nieuwe jaar en fijne feestdagen toegewenst.