OK
×

Dagcentrum voor gehandicapten Zuid-Afrika

Dagcentrum voor gehandicapten Zuid-Afrika logo 1

Naast het huidige Child and Youth Care Centre Goeie Hoop is een bouwperceel geschonken bestemd voor de bouw van een dagcentrum voor gehandicapten. 

Inmiddels wordt er op het perceel naast het huidige centrum de dagopvang voor gehandicapte kinderen gebouwd. Veel gehandicapte kinderen krijgen niet de kans om geboren te worden of worden na de geboorte achtergelaten. Maar ook wanneer een moeder haar kind houdt, sterft het vaak jong omdat, zonder opvang, de moeder niet kan gaan werken en dus geen geld heeft om haar kind te verzorgen. Dit is intriest temeer wanneer je bedenkt dat de moeder ervoor gekozen heeft om haar kind te laten leven.”Er zijn in de regio 2 vergelijkbare projecten die allebei vol zitten. Veel kinderen zitten daardoor noodgedwongen thuis.

De nieuwe dagopvang biedt uitkomst en hoop voor moeders die vechten om hun kind te behouden. Voor de bouw van het nieuwe centrum zijn voldoende middelen binnengekomen, maar voor de inrichting van 3 van de 5 lokalen, het (parkeer)terrein, alarm, hekwerk, brandveiligheid en het aansluiten van elektriciteit is nog € 30.000 nodig. 

Uw keuze om te helpen, structureel of éénmalig, maakt hét verschil tussen hoop en hopeloosheid.

Saam kan ons.

 

Erwin en Ida Born

projectleiders Goeie Hoop Zuid-Afrika

 

 

dakje met Geef-logo
Website:
Startdatum:
05-02-2023
Einddatum:
29-12-2023