OK
×

Coronacrisis Voedselpakketten

Coronacrisis Voedselpakketten logo 1

In Kenia worden, net als in Nederland, maatregelen genomen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Dit heeft een grote impact op de samenleving. Alle scholen zijn gesloten, de werkloosheid neemt met de dag toe en mensen leven in grote onzekerheid over hun toekomst.  Ook de moeders en gehandicapte kinderen die wij via ons initiatief bereiken hebben het op dit moment erg moeilijk. 

Onze Imarika kinderopvang is door de maatregelen al een een lange tijd gesloten. Als gevolg zitten veel kinderen thuis in een klein hutje zonder voorzieningen. De sloppenwijken zijn gevaarlijk met al het (seksuele) geweld in de omgeving. De situatie van enkele moeders en hun kinderen is schrijnend. Zij hebben moeite om rond te komen en hun kinderen van de juiste voeding te voorzien.

Daarom organiseren we vanuit Imarika voedselhulp. Zo kunnen we deze gezinnen, die het enorm hard nodig hebben, maandelijks van de belangrijkste voedingsmiddelen voorzien. Goede voeding is essentieel voor de ontwikkeling van de gehandicapte kinderen. Dus maken we pakketten met o.a. pap, meel, rijst, olie, thee, kruiden en zeep om de gezinnen te ondersteunen.

Om dit elke maand te kunnen organiseren hebben we donaties nodig. Ons doel is om via Stichting Imarika Nederland 3000 euro in te zamelen voor voedselpakketten voor de komende maanden.

Samen moeten we dit doel toch kunnen bereiken?

Help jij mee? Doneer nu! 

 

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 2.120opgehaald
82donaties

door gevoerde geefacties die verbonden zijn aan dit project

Startdatum:
14-08-2020
Einddatum:
29-10-2020
Nog 43 dagen te gaan