OK
×

Coronacrisis ook in het asiel.

Coronacrisis ook in het asiel. logo 1

Coronacrisis ook in het asiel van Triple A.

De gevolgen van deze corona crisis zijn wereldwijd enorm. Niet alleen voor mensen maar helaas zijn ook dieren er overal in de wereld de dupe van. Er worden overal dieren op straat gedumpt die maar weer moeten zien te overleven. Asielen raken overvol en kunnen de instroom niet meer aan. Dat is in Spanje niet anders.

De situatie in "ons" Spaans asiel begint echt nijpend te worden. Het Triple A asiel was al overvol, maar ook nu komen er nog steeds honden bij hen binnen. Alleen kan nu geen enkele hond meer het asiel verlaten, met alle gevolgen van dien. Per dag mogen ook minder mensen naar het asiel om de honden te verzorgen enz.

Als gevolg van de corona crisis nemen in rap tempo ook de financiële zorgen toe. Want Triple A ontvangt niet alleen geen adoptiebedragen voor de honden, maar het ontbreekt ook op alle andere manieren aan financiële inkomsten.

Zo kunnen de vrijwilligers niet meer naar markten gaan waar men normaal op staat om geld in te zamelen, wat aardige bedragen opleverde. Er zijn geen openbare charity lunches of diners of dansavonden meer waarmee geld voor het Triple A asiel werd opgehaald. Het is gewoon niet mogelijk voor onbepaalde tijd om in Spanje ook nog maar wat dan ook te organiseren.

Omdat men in Spanje al een tijd in totale lockdown heeft kunnen er ook geen fysieke donaties meer worden gedaan. Er kan geen voer als donatie naar het asiel worden gebracht. Dit geldt ook voor speciaal voer en voer voor oudere of zieke honden. Dus ook deze donaties loopt men nu mis in het asiel.

Al met al is dus een heel groot deel van de inkomsten van het Triple A asiel weggevallen. De situatie begint schrijnend te worden. Een van de gevolgen is dat er op korte termijn geen geld meer zal zijn om de medewerkers nog te kunnen betalen. Er is ook elke dag voer nodig voor de honden en dat moet je wel kunnen betalen. Krijg je geen geld meer binnen kun je ook niet aan je betalingsverplichtingen voldoen. Helaas begint dit allemaal in zicht te komen..

En dan weet niemand meer hoe het met de honden in het Triple A asiel verder moet. De honden zijn dus ook de dupe van deze corona crisis!

Wilt u uw hart laten spreken? Zou u ons daarom kunnen helpen om het Triple A asiel te helpen? Elk bedrag is meegenomen! Uit naam van de honden willen wij u alvast ontzettend bedanken!

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 4.800opgehaald
105donaties

door gevoerde geefacties die verbonden zijn aan dit project

Website:
Startdatum:
25-04-2020
Einddatum:
29-06-2020
Nog 33 dagen te gaan