OK
×

Bewegingsopbouw conferentie

Bewegingsopbouw conferentie logo 1

 

Je wilt je aanmelden voor de bewegingsopbouw conferentie op 3 juli in Pakhuis de Zwijger georganiseerd door Stroomversnellers, Pax voor Vrede, De Goede Zaak, Milieudefensie en ondersteund door Stichting Democratie en Media. 

We hopen die dag een breed spectrum aan progressieve organisaties en activisten bij elkaar te brengen voor een praktijkgericht bijeenkomst over bewegingsopbouw. Geïnspireerd door o.a. het Leap Manifesto (Naomi Klein), de Belgische burgerbeweging Hart boven Hard en het boek Uit de puinhopen van George Monbiot willen we onderzoeken hoe we onszelf meer slagkracht kunnen geven door samenwerking. Welke waarden delen we en hoe zouden we die kunnen omsmeden tot een sterk en constructief verhaal dat veel meer mensen op de been krijgt voor progressieve verandering?

En minstens zo belangrijk: hoe kunnen we dat verhaal in de praktijk brengen?

De bijeenkomst zal bestaan uit een inhoudelijke brainstormsessie en praktische workshops. In de workshops worden methoden aangereikt die organiseerders kunnen gebruiken om effectief bij te dragen aan inclusieve, progressieve bewegingsopbouw.


Locatie: Pakhuis de Zwijger, Amsterdam.

Datum: 3 juli

Tijd: hele dag

Meer informatie: peter@stroomversnellers.org

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 915opgehaald
36donaties

door gevoerde geefacties die verbonden zijn aan dit project

Startdatum:
30-05-2019