OK
×

ACTIE! Kilometers voor Spanje

ACTIE! Kilometers voor Spanje  logo 1

Marri en Jessica gaan 14 september weer naar Triple A!!!!!

We gaan weer om de benches terug te brengen naar het asiel maar omdat er veel honden met het wegtransport zijn gekomen is de bus nog niet vol...........

We hebben bij Triple A nagevraagd wat ze nodig hebben zodat wij die spullen mee kunnen nemen op onze reis, hierbij hebben we jullie hulp nodig!

Het asiel kan voer en medicijnen (vooral de diverse anti biotica's, bravecto enz.) heel erg goed gebruiken zodat alle honden preventief geholpen kunnen worden. Willen jullie AINF daarbij helpen stuur de medicatie dan voor 10 september naar AINF of bestel het via Zooplus en laat het bij ons bezorgen.

We hopen natuurlijk op een volle bus zodat we Triple A blij kunnen maken en Marri en Jessica gaan natuurlijk ook weer extra aandacht geven aan de honden die dat nodig hebben.

Zo zijn wij heel erg benieuwd of Akane en Rothko, Marri en Jessica nog herkennen en ze verder kunnen met Akane nog meer op het gemak maken met mensen. Natuurlijk gaan we ook voor de andere vele honden die nieuw in het asiel zitten om hen te leren kennen zodat we ook voor hen fijne plekjes in Nederland kunnen vinden.

Ook zouden wij het erg fijn vinden als jullie ons willen helpen in de vorm van ons per 10 kilometer te sponsoren om de reiskosten in elk geval te dekken.
Voor €1.70 per 10 kilometer kunnen jullie ervoor zorgen dat Marri en Jessica zonder reiskosten alles terug kunnen brengen naar het asiel.

Dit bedrag is alleen gebaseerd op tolwegen en diesel
(Verblijfskosten en verteringskosten zijn uiteraard voor eigen rekening)

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 657opgehaald
18donaties

door gevoerde geefacties die verbonden zijn aan dit project

Startdatum:
19-08-2019