OK
×

4Mijl4You (UMCG Centrum voor Revalidatie)

4Mijl4You (UMCG Centrum voor Revalidatie) logo 1

4Mijl4You
Het revalidatieprogrammadat vanuit het Centrum voor Revalidatie in samenwerking met het UMCG Transplantatiecentrum is ontwikkeld, is dit jaar het goede doel van de 4Mijl4You en de 4 Mijl van Groningen! Enkele mensen die het revalidatieprogramma hebben gevolgd, nemen deel aan de 4Mijl4You. Ze trainen hard om op 13 oktober 4 mijl te (hard)lopen, fietsen of te rollen in een rolstoel. De deelnemers zamelen geld in zodat kinderen, ouders en grootouders na een orgaantransplantatie weer volop van het leven kunnen genieten! Bekijk de actiepagina’s van de verschillende deelnemers en steun ze met een mooi bedrag!
 
Revalidatieprogramma voor transplantatiepatiënten
Vanaf 2016 doorliepen 61 (jong)volwassen transplantatiepatiënten de pilot van dit revalidatieprogramma. Paramedici en artsen van het Centrum voor Revalidatie helpen de patiënten om grenzen te verleggen, ieder op eigen niveau, om alles weer uit het leven te halen.
 
Vanwege de goede resultaten, willen het Centrum voor Revalidatie en het Transplantatiecentrum de pilot graag voortzetten. Het geld dat onder andere wordt opgehaald met de acties van de 4Mijl4You deelnemers, wordt hiervoor gebruikt. Het uiteindelijke doel is dat het revalidatieprogramma ook opgenomen wordt in de zorgverzekering.
 
‘Doe de 4 Mijl anders!’
Dat is de slogan van de 4Mijl4You die op 13 oktober 2018 plaatsvindt. De 4Mijl4You wordt georganiseerd op de avond voorafgaand aan de 4 Mijl van Groningen. De 4Mijl4You start in het donker waardoor de sfeer heel bijzonder is. De deelnemers leggen hetzelfde parcours af als tijdens de 4Mijl, maar dan ieder op hun eigen manier. Bijvoorbeeld met skates, in een rolstoel, met een kinderwagen als Nordic Walker, alles kan! Meer informatie is te vinden op www.4mijl4you.nl
 

 

 

 

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 1.440opgehaald
85donaties

door gevoerde geefacties die verbonden zijn aan dit project