OK
×

Geef gerust

aan een CBF Erkend Goed Doel

Diverse donateurs laten in een filmpje weten waarom ze geven aan een Erkend Goed belangrijk vinden. Zij markeren de vervolgfase van de landelijke publiekscampagne ‘Geef Gerust aan een Erkend Goed Doel’ van het CBF die dit weekeinde van start gaat. Kern van de campagne is dat je gerust kunt geven aan een Erkend Goed Doel. In oktober 2017 werd de campagne ‘Geef Gerust aan een Erkend Goed Doel’ voor het eerst gelanceerd, te zamen met de uitreiking van de 500ste Erkenning aan stichting ‘Het Vergeten Kind’.

Bekijk de Geef gerust TV commercial: 
 

Geef Gerust via Geef.nl aan een CBF Erkend Goed Doel
Via Geef.nl is het mogelijk veilig, makkelijk en snel te doneren aan een CBF Erkend Goed Doel. Ga naar het overzicht goede doelen en gebruik het filter CBF Erkend om te doneren aan een CBF erkend goed doel.

Boodschap campagne
Dit is boodschap van de campagne: ‘Aan een Erkend Goed Doel kun je gerust geven omdat zij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Toezichthouder CBF controleert dit. Let daarom op het Erkend Goed Doel-logo’. Volgens het CBF kunnen donateurs ervan uitgaan dat een Erkend Goed Doel bijdraagt aan een betere wereld, zorgvuldig omgaat met iedere euro en hierover verantwoording aflegt.

Doneer aan een CBF Erkend Goed Doel