OK
×

Geld inzamelen voor jouw bedrijf

Jij maakt het verschil!
Start actie

Zamel geld in om een bedrijf te beginnen of je bedrijf te verbeteren

Begin een crowdfunding campagne voor je bedrijf

Wil je jouw bedrijf verbouwen of uitbreiden? Of wil je het naar een hoger niveau tillen? Wat je ook probeert te bereiken Geef helpt je hierbij.

Begin een bedrijf

Ben je gereed om je onderneming te realiseren? Pak dat businessplan van je bureau en deel het op Geef met donateurs die willen investeren in jouw visie en bedrijf.

Financiering zonder rente

Een zakelijke lening en andere financiering kan duur zijn, en lastig te verkrijgen. Vraag daarom hulp aan vrienden en familie als je bedrijf een impuls nodig heeft. Via Geef betaal je 0,0 rente.

Maak je actie altijd persoonlijk en voeg foto's van jezelf toe voor en tijdens je actie en als je voor iemand anders geld ophaalt leg uit waarom hij of zij juist het geld nodig hebben en waarom je dit bedrijf zelf of met iemand anders wil beginnen.
Start actie

Tip 1: Vertel de donateurs wat je met het opgehaalde geld gaat doen

Donateurs weten graag naar wie het geld gaat en hoe het wordt besteed. Geef dus duidelijk aan wat je met het opgehaalde geld voor jouw bedrijf precies gaat doen en waarom je het geld nodig hebt om jouw bedrijf te realiseren.

Tip 2: Deel je actie

Zorg er voor dat zoveel mogelijk mensen weten dat je een geldinzamelactie bent gestart. Zodra je de actie publiceert geldt dat er direct gedoneerd kan worden. Zelfs onbekenden kunnen aan je actie doneren. Vergroot de kans op een donatie via een persbericht. Meestal zullen de donaties gedaan worden door kennissen, familie en vrienden. Probeer daarom zoveel mogelijk mensen in je eigen netwerk te bereiken via alle social media kanalen.

Tip 3: Bedank je donateurs en vraag om verdere verspreiding

Zodra een bekende uit jouw eigen netwerk heeft gedoneerd aan jouw actie bedank hem dan via social media met daarbij de link naar jouw actie en vraag de donateur jouw actie te delen via zijn netwerk. Vraag daarnaast aan je vrienden en familie jouw geldinzamelactie te delen, zodat je nog meer potentiële donateurs bereikt. Deel je updates en pagina wekelijks via alle kanalen, zoals Facebook, Twitter, Google+ en Linkedin. Ook berichtendiensten zoals Facebook messenger en Whatsapp zijn zeer geschikt om jouw actie en Geef pagina te delen.