OK
×

Ronde van 12 voor Cycling out of Poverty

Ronde van 12 voor Cycling out of Poverty logo 1

De Ronde van 12 is de langste wielertour van Nederland, met maar liefst 435 kilometer, en komt door alle 12 Nederlandse provinciën. Deze 435 kilometer worden op 11 juli 2020 binnen 24 uur gereden van middernacht tot middernacht.

Ons doel is om met een team van enthousiaste wielrenners fondsen te werven om scholieren in Kenia en Oeganda uit te rusten met fietsen. Fietsen voor fietsen!

Zowel individuele fietsers als bedrijven als wielerclubs kunnen meedoen en zich laten sponsoren door vrienden, families en collega's. Fietsen in het Cycling out of Poverty team levert je – naast de steun voor Cycling out of Poverty - CooP-Africa – een groot aantal extra voordelen op. Zo krijg je een gratis wielershirt en een Award of Appreciation (in de vorm van gepersonaliseerd bewijs welke scholier(e) in Oeganda jij hebt uitgerust met een fiets).

Schrijf je in voor de Ronde van 12 voor Cycling out of Poverty en werf met en voor Cycling out of Poverty fondsen voor fietsen voor scholieren in Oeganda. Deelnamekosten is EUR 435 per persoon (1 euro per kilometer). Maximaal 20% zal zijn voor organisatiekosten (o.a. inschrijfgeld) en met het restant kunnen we sowieso 3 scholieren in het zadel helpen. Je bent uiteraard vrij om nog meer te werven.

Stuur een email naar info@coop-africa.org voor meer informatie.

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 865opgehaald
36donaties

door gevoerde geefacties die verbonden zijn aan dit evenement

Website:
Startdatum:
09-07-2020
Einddatum:
09-07-2020
Nog 109 dagen te gaan