Annuleren
OK
×

Ijssportdag Thialf 2018

Ijssportdag Thialf 2018 logo 1
Graag zouden wij een klein ogenblik van uw tijd nemen om de Ijssportdag 2018 in Thialf bij u onder de aandacht te brengen. Tijdens deze dag staat het plezier van +/- 400 lichamelijk en meervoudig gehandicapte kinderen centraal.
 
Het doel van de ijssportdag is om lichamelijk en meervoudig gehandicapte kinderen kosteloos de mogelijkheid te geven om te genieten van het plezier van allerlei ijssporten. Zoals u zich wellicht kunt voorstellen, is het niet dagelijks mogelijk om bijvoorbeeld met een rolstoel op het ijs te komen. Dit is juist deze dag wél mogelijk! Om een indruk te krijgen van hetgeen er nog meer mogelijk is op het ijs, kunt u de onderstaande links van vorig jaar bekijken:
 
De organisatie van dit jaarlijkse evenement is in handen van de School Lyndensteyn te Beetsterzwaag en wordt organisatorisch ondersteunt door de Ronde Tafel 68 te Heerenveen. Dit schaatsseizoen gaan wij deze mooie ijssportdag organiseren op vrijdag 23 Maart 2018 voor +/- 400 kinderen van 4 tot 12 jaar oud uit Friesland en Zwolle. 
Deze dag zal ook dit jaar mede mogelijk gemaakt worden door onder andere verscheidene topsporters, bedrijven, CIOS studenten en verschillende goede doelen, waaronder het Rode kruis. Aan deze mooie rij, zouden wij ook graag utoevoegen.
 
Om de kinderen dit jaar ook weer een onvergetelijke belevenis te geven, zouden wij het erg op prijs stellen als u ons kunt helpen met uw bijdrage.
 
Een brede glimlach op het gezicht van de kinderen is wat u ervoor terug zult krijgen.