OK
×

Heartbeat Rally

Heartbeat Rally logo 1

Op zondag 15 maart 2020 wordt de 1e editie van de Heartbeat Rally gehouden. Het pittoreske Kasteel Wijenburg te Echteld vormt het decor en zal als start- en finishplaats fungeren. Er wordt een mooie tocht uitgezet waarbij gebruik gemaakt wordt van verschillende rally systemen, zoals bol-pijl navigatie, pijlen kortste route, ingetekende lijn met barricades, grensbenadering en visgraat. De rally is voor alle ervaringsniveau’s goed te doen en biedt voor de doorgewinterde rally-deelnemer genoeg uitdagingen. Plezier en (ont)spanning gegarandeerd bij het vinden van de juiste route.

De Heartbeat Rally start in de ochtend. Bij de eerste tussenstop bij Otterlo Events zal een heerlijke lunch worden verzorgd. Als u tegen de avond terugkomt bij Kasteel Wijenburg, wordt u uitgenodigd voor een exquise diner. 

Deelname is mogelijk voor klassiekers, sportauto’s, cabriolets, elektrische auto’s, hypercars, eigenlijk alles wat rolt op minimaal 3 wielen.

Steunt u Stichting Heartbeat en wilt u een geweldige dag beleven? Schrijf u dan snel in via www.heartbeatrally.nl 

Met de opbrengst kunnen we volgend jaar weer een mooie HeartRace Circuitdag organiseren op het Circuit van Zandvoort, waar gezinnen met een (jonge) hartpatient een dag in het teken van racen beleven. 

Wilt u wel meedoen, maar uw inschrijfgeld laten sponsoren, maak dan een persoonlijke geefactie. 

Alvast hartelijk dank! 

dakje met Geef-logo
Website:
Startdatum:
11-01-2020
Einddatum:
20-03-2020