OK
×

Zebra-Zorg Boerderij

Zebra-Zorg Boerderij logo 1

Zebra-Zorg is zorg met een -streepje- extra!

Aan de rand van het dorpje Vogelenzang, in de directe omgeving van Haarlem, beheert Stichting Zebra-Zorg een prachtig gelegen boerderij. Kinderen, jongeren en volwassenen met uiteenlopende ondersteuningsvragen zijn 6 dagen per week welkom om deel te nemen en bij te dragen aan een gevarieerd boerderijprogramma midden in de natuur.

Een vast team van beroepskrachten geeft  met veel enthousiasme vorm aan de dagelijkse begeleiding. Het team werkt nauw samen met vakspecialisten van diverse disciplines en laat zich in de praktische uitvoering dankbaar ondersteunen door vrijwilligers, stagiaires en oproepkrachten.

Dankzij uw hulp een streepje extra

Hoe dat zit?

Simpel: de zorgbudgetten worden bij Zebra-Zorg voornamelijk besteed aan de dagelijkse zorg die geboden wordt door deskundige en ervaren medewerkers met een warm hart.  Alle medewerkers van Zebra-Zorg, inclusief de directieleden, zijn nauw betrokken bij de opvang, ontwikkeling en bij het herstel van de deelnemers. Dankzij de kleinschalige aanpak, voldoende personeel en gastvrije groene omgeving voelen kinderen en jongeren zich werkelijk welkom, gezien en gewaardeerd. 

Voor wat betreft het onderhoud van de boerderij, de aanschaf van gereedschappen, de dierzorg, projecten, activiteiten en sport- en spelmaterialen blijft de hulp van derden onmisbaar. Sponsors en donateurs maken waardevolle streepjes extra mogelijk.

Kijk voor het laatste nieuws op https://www.facebook.com/ZebraZorg/

 www.zebrazorg.nl

 

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 33.298,98opgehaald
603donaties

Geregistreerd bij

ANBI
KvK:
RSIN:
819159426
Geef:
4928

Volg ons ook op

Delen

Download de Geef app

Appstore logoPlaystore logo