OK
×

Wings for Animals

Wings for Animals logo 1

Wings for Animals, opgericht door KLM-stewardessen, ondersteunt kleine tot middelgrote projecten over de hele wereld die zich inzetten voor het welzijn van allerlei soorten dieren.Als crew komen wij in veel landen waar we dierenleed van dichtbij zien. Omdat je samen sterker bent, hebben wij onze krachten gebundeld in Wings for Animals.

Tijdens onze lay-over in het buitenland maken wij de verblijven van shelterdieren schoon, we wandelen met honden, we kammen en wassen de shelterdieren en geven ze de broodnodige aandacht.

 In onze koffers vervoeren we spullen zoals anti-parasieten medicatie, dekens en panty’s voor de moederloze neushoorntjes en olifantjes (zie onze website voor uitleg), speelgoed en snacks voor shelterdieren.

 We bieden financiële hulp zodat de projecten ter plekke hun huur, voedsel en andere benodigdheden kunnen betalen.

 Tenslotte organiseren we sterilisatieprojecten met onze ambassadeurs en dierenartsen Jolande van den Broek en Piet Hellemans. Sterilisaties en educatie verminderen namelijk het aantal zwerfdieren.

 Omdat wij makkelijk onze projecten kunnen bezoeken, zien we met eigen ogen wat er met de gedoneerde middelen wordt gedaan. Wij maken geen onnodige kosten, alle donaties gaan direct naar de dieren.

 Om dit alles te kunnen blijven doen, hebben we jouw hulp nodig! Hartelijk dank namens de dieren in nood!

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 26.357,60opgehaald
1634donaties

Geregistreerd bij

ANBI
KvK:
RSIN:
855721492
Geef:
8549

Volg ons ook op

Delen

Download de Geef app

Appstore logoPlaystore logo