OK
×

Voedselbanken Nederland

Voedselbanken Nederland logo 1

Extra bericht: Onze voedselbanken en kwetsbare groep klanten worden geconfronteerd met de indringende gevolgen van het coronavirus.  Wij zetten alles op alles om te voorkomen dat onze klanten in voedselnood komen maar daar hebben wij uw hulp hard bij nodig! Heel hartelijk dank voor uw hartverwarmende steun!

In Nederland leeft meer dan een miljoen mensen onder de armoedegrens. De voedselbanken helpen die mensen die het het hardst nodig hebben door ze tijdelijk te voorzien van voedselpakketten. Om onze klanten van voldoende eten te kunnen voorzien, werken wij samen met bedrijven, instellingen, overheden en particulieren. Zo zorgen we er samen voor dat armoede wordt bestreden, voedseloverschotten verdwijnen en het milieu minder wordt belast. Met als motto: "Oog voor voedsel, hart voor mensen".

Om de zelfredzaamheid van onze klanten te vergroten, werken we samen met lokale hulpverleningsinstanties die onze klanten helpen om weer op eigen benen te staan. Voedselhulp moet immers altijd tijdelijk zijn.

Voedselbanken Nederland heeft de ANBI status, is een particuliere organisatie en werkt uitsluitend met vrijwilligers.

 

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 23.439,77opgehaald
807donaties

Geregistreerd bij

CBF erkend
KvK:
RSIN:
852818440
Geef:
8279

Delen

Download de Geef app

Appstore logoPlaystore logo