OK
×

UMCG Hartfonds

UMCG Hartfonds logo 1

Het UMCG Hartfonds steunt onderzoek naar en behandeling van hart- en vaatziekten in het UMCG. Onderzoek binnen het UMCG richt zich op preventie , betere diagnostiek, effectievere behandelingen en goed herstellen van hart – en vaatziekten. Al dit onderzoek heeft als doel de impact van hart- en vaatziekten voor zowel de patiënt als de samenleving te verminderen.

Financiering nodig
Innovatief wetenschappelijk onderzoek wordt niet gefinancierd door uw zorgverzekeraar en is afhankelijk van subsidies en donaties. Er is onvoldoende geld om urgente problemen op te lossen en patienten perspectief te geven. Met hulp van donaties en giften komt genezing dichterbij, zijn innovaties en mijlpalen mogelijk!

Onderzoek steunen
Word donateur, doe mee aan een evement of sponsor een evenement.  Kijk hiervoor op onze website www.hartfonds.umcg.nl. We hebben de ANBI status  en u bent er daarom van verzekerd dat tenminste 90% naar de doelbesteding gaat. U kunt ook schenken met belastingvoordeel. Kijk op de website voor informatie en gesteunde projecten.

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 3.022,50opgehaald
130donaties

Geregistreerd bij

ANBI
KvK:
RSIN:
855210643
Geef:
9231

Delen

Download de Geef app

Appstore logoPlaystore logo