OK
×

UMCG Alzheimerfonds

UMCG Alzheimerfonds logo 1

Het UMCG Alzheimerfonds steunt onderzoek naar en behandeling van dementie in het UMCG. Dankzij financiering vanuit het fonds worden projecten gesteund die de levenskwaliteit van zowel mensen met dementie als hun naasten in Noord-Nederland proberen te verbeteren. Met een donatie aan het UMCG Alzheimerfonds kunt u zeer gericht de voortgang van het dementieonderzoek ondersteunen.

Onderzoek naar dementie in het UMCG richt zich zowel op problematiek van vandaag als op de oplossingen van morgen. In Groningen lopen onderzoeken om de oorzaak van dementie te achterhalen, het risico op dementie te verminderen, maar ook het leven met dementie draagbaarder te maken voor zowel de patiënt als zijn naasten. Het UMCG Alzheimerfonds maakt onderzoek mogelijk dat anders niet had plaatsgevonden.

Financiering nodig
Innovatief wetenschappelijk onderzoek wordt niet gefinancierd door uw zorgverzekeraar en is afhankelijk van subsidies en donaties. Er is onvoldoende geld om urgente problemen op te lossen en patienten perspectief te geven. Met hulp van donaties en giften komt genezing dichterbij, zijn innovaties en mijlpalen mogelijk!

Onderzoek steunen
Word donateur, doe mee aan een evement of sponsor een evenement.  Kijk hiervoor op onze website www.alzheimerfonds.umcg.nl. Wij hebben de ANBI status  en u bent er daarom van verzekerd dat tenminste 90% naar de doelbesteding gaat. U kunt ook schenken met belastingvoordeel. Bekijk onze website voor informatie en gesteunde projecten.

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 8.182,48opgehaald
423donaties

Geregistreerd bij

ANBI
KvK:
RSIN:
855210643
Geef:
9232

Delen

Download de Geef app

Appstore logoPlaystore logo