OK
×

Stichting Vrienden van Sprank

Stichting Vrienden van Sprank logo 1

Stichting Sprank geeft zorg en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking. We zorgen voor ruim 500 cliënten op circa 30 locaties in Nederland. Sprank zorgt, ondersteunt en begeleidt op woon- en dagbestedingslocaties, en bij mensen thuis.

God houdt van ieder mens. En daarom willen we jou iedere dag weer opnieuw de beste zorg geven. Dat doen we samen met je familie en andere mensen die bij je horen. Met elkaar zorgen we voor een leven waarin je prettig kunt wonen, werken, leuke dingen doen en kunt leren. Een leven waarin je sprankelt en van betekenis bent.

Vrienden van Sprank: een groep vrienden die klaarstaat voor hun vrienden met een verstandelijke beperking.

Vrienden die zorg en begeleiding krijgen van Sprank. De voorzieningen van Sprank worden door de overheid betaald, maar er is veel waarin nog niet wordt voorzien. En dat zijn nou juist de dingen die het leven aangenaam maken. Extra’s die eigenlijk ‘gewoon’ zouden moeten zijn. Een ingerichte tuin, een duofiets, identiteitsgebonden zaken, jubileumviering van een locatie (om de vijf jaar) of ondersteuning van nieuwe woon- of dagbestedingsinitiatieven. Randvoorwaarde is dat de ondersteuning gericht is op een groep cliënten van Sprank. Vrienden van Sprank zamelt geld in om deze extra’s te financieren. Ook u kunt ons daarbij helpen!

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 5.131,75opgehaald
125donaties

Geregistreerd bij

ANBI
KvK:
RSIN:
816019617
Geef:
9590

Delen

Download de Geef app

Appstore logoPlaystore logo