OK
×

Stichting story of the strays

Stichting story of the strays logo 1

Ons doel, onze missie, hetgeen waar wij voor staan en waarvoor wij donaties vragen.

Mishandeld, achtergelaten en verstoten. Dit is het lot van vele honden die in Griekenland leven. Het gebrek aan goede voorzieningen en opvang leidt ertoe dat talloze Griekse honden een leven leiden dat gekenmerkt wordt door pijn en eenzaamheid.

Vanuit Story of the Strays helpen Mandy Beets en Mandy Postma deze verwaarloosde en mishandelde honden. Al geruime tijd hebben zij ervaring met het opvangen van honden die vanuit Griekenland naar Nederland komen. De omstandigheden waarin de honden gevonden worden zijn ronduit wreed en schrikbarend. Voorzitter Mandy Beets: ’’De situaties die je daar treft zijn botweg verschrikkelijk. De honden worden als oud vuil op straat gegooid, mishandeld en vermoord’’.

Na het aanschouwen van dit dierenleed, hebben beide Mandy’s besloten om een officiële stichting op te richten, Story of the Strays. Met deze stichting werken zij samen met verschillende vrijwilligers in Griekenland. Het doel is om goed gesocialiseerde honden naar Nederland te halen.Honden waarvoor dit niet mogelijk is, helpen we door middel van een goed asiel, dierenartsbezoeken en sterilisatie- en castratieprojecten.Hiervoor zijn wij opzoek naar uw steun.Om zoveel honden in Griekenland te helpen, is het noodzakelijk dat er in Griekenland een goede voorziening is van waaruit de honden kunnen worden opgevangen, alvorens zij naar Nederland komen.Een plek waar zij tot rust kunnen komen en kunnen leren omgaan met andere honden.Op dit moment is er dringende behoefte aan een nieuwe opvanglocatie in Griekenland. Hiervoor hebben wij uw hulp hard nodig! Naast benodigdheden zoals benches, materiaal en arbeid, hebben wij vooral gelddonaties nodig! Hiermee willen wij de aanschaf van een stuk grond bekostigen, maar denk hierbij ook aan de kosten van voer en dierenartsbezoek.Meehelpen is eenvoudig! Doneer aan Story of the Strays en help een hond aan zijn gouden mandje! Wilt u op een andere manier helpen, neem dan contact met ons op!

Over de stichting,Story of the Strays kenmerkt zich door een platte structuur, waar transparantie en communicatie van groot belang zijn. Transparantie naar de donateurs, zodat zij goed inzicht hebben waaraan de donaties worden besteed.Goede communicatie door adoptiekandidaten juist in te lichten over het karakter van de hond en de verantwoordelijkheden die hierbij komen kijken.Dit alles om elke hond het juiste gouden mandje te geven.

Meer informatie over Story of the Strays vindt u op:

Website - www.storyofthestrays.nlKVK-nummer - 75716151

Ubn nummer - 6544326

Contact - info@storyofthestrays.nl

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 1.570opgehaald
89donaties

Geregistreerd bij

KvK:
RSIN:
860372649
Geef:
9857

Volg ons ook op

Delen

Download de Geef app

Appstore logoPlaystore logo