OK
×

Stichting story of the strays

Stichting story of the strays logo 1

Ons doel, onze missie, hetgeen waar wij voor staan en waarvoor wij donaties vragen, lees het onderstaande.

Mishandeld, achtergelaten en verstoten. Dit is het lot van vele honden die in Griekenland leven. Het gebrek aan goede voorzieningen en opvang leidt ertoe dat talloze Griekse honden een leven leiden dat gekenmerkt wordt door pijn en eenzaamheid.
Vanuit Story of the Strays helpen Mandy Beets en Mandy Postma deze verwaarloosde en mishandelde honden. Al geruime tijd hebben zij ervaring met het opvangen van honden die vanuit Griekenland naar Nederland komen. De omstandigheden waarin de honden gevonden worden zijn ronduit wreed en schrikbarend. Voorzitter Mandy Beets: ’’De situaties die je daar treft zijn botweg verschrikkelijk. De honden worden als oud vuil op straat gegooid, mishandeld en vermoord’’.


Na het aanschouwen van dit dierenleed, hebben beide Mandy’s besloten om een officiële stichting op te richten, Story of the Strays. Met deze stichting werken zij samen met verschillende vrijwilligers in Griekenland. Het doel is om goed gesocialiseerde honden naar Nederland te halen.
Honden waarvoor dit niet mogelijk is, helpen we door middel van een goed asiel, dierenartsbezoeken en sterilisatie- en castratieprojecten.
Hiervoor zijn wij opzoek naar uw steun.
Om zoveel honden in Griekenland te helpen, is het noodzakelijk dat er in Griekenland een goede voorziening is van waaruit de honden kunnen worden opgevangen, alvorens zij naar Nederland komen.
Een plek waar zij tot rust kunnen komen en kunnen leren omgaan met andere honden.

Wij stichting story of the strays zijn compleet non-profit, en ''verdienen'' niets aan de adopties. Het geld wat er eventueel overblijft gaat terug de stichting in, dat betekent dat daar voerkosten, dierenartskosten, vervoer van de honden naar Nederland enz. mee betaald worden in Griekenland. Er gaan grotere kosten aankomen, wij proberen zoveel mogelijk geld zelf te sparen. De grotere kosten zijn het nieuwe asiel, het stuk land waar Kelly en Sakis nu de honden hebben gehuisvest word verkocht, en zij moeten voor eind Mei dit jaar vertrekken samen met de 75 honden. Gelukkig hebben we een mooi nieuw stuk land gevonden in Kozani zelf, maar... alles, echt alles moet er komen, denk hierbij aan:

-140 meter hekwerk als omheining
-24 hondenkennels
-golfplaten voor op de kennels
-betonnen vloeren voor in de kennels
-opbergruimte

En dit is dan de ''basis''.
Hier zit een aardig kostenplaatje aan verbonden, we schatten zo een 5000 euro. Wij hebben al meerdere bedrijven gemaild, maar helaas nog geen enkele reactie voor eventuele sponsoring, het is een moeilijke tijd. Wij proberen zoveel mogelijk zelf te bekostigen, maar dit is een te groot bedrag voor ons, wij hebben jullie hulp echt hard nodig, anders is het niet haalbaar...en staat Kelly straks op straat met alle honden.

Elke donatie, groot of klein is welkom! We zullen wekelijks een update doen van de donaties, zo kunnen we jullie op de hoogte houden. Ook als je eventueel spullen weet, zoals bovenstaande. Onze dank is groot, en laten we er samen voor zorgen dat de wereld weer een klein stukje mooier word... zonder onze hulp en jullie hulp gaat Kelly het niet redden! Help mee voor een toekomst voor de lieve lieve honden van onze lieve vrijwilligers!

 

Doneren in de vorm van bouwmateriaal is ook van harte welkom! Weet u een bedrijf heeft u een bedrijf? Neem contact met ons op 

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 120opgehaald
10donaties

Geregistreerd bij

KvK:
RSIN:
860372649
Geef:
9857

Volg ons ook op

Download de Geef app

Appstore logoPlaystore logo