OK
×

Stichting Soul Surfers

Stichting Soul Surfers  logo 1

Organisatienaam:

Soul Surfers Foundation

Bezoekadres:

Jacob Pronkstraat 200
2584BX Den Haag

E-mailadres:

info@soulsurfers.org

Telefoonnummer:

00316161100412

RSIN nummer:

819453560

KvK-nummer:

27319558

Bestuurders
Naam
Functietitel
Datum in dienst
Sabine Wensink
Voorzitter
1-4-2008
Vacature
Secretaris
n.v.t.
Vacature
Penningmeester
n.v.t.

Activiteiten

De stichting heeft ten doel: a. het ondersteunen van (surf)sport gerelateerde ontwikkelingsprojecten wereldwijd materieel en/of financieel; b. het vormen van een (intercultureel) platform waar kennis gedeeld wordt met als doel surfen, sporten, natuurbehoud en duurzame ontwikkeling zowel in Nederland als in ontwikkelingslanden dichter bij elkaar te brengen; c. het beoefenen van een sport, in het bijzonder de surfsport, onder kinderen en jongeren te stimuleren; d. het verrichten van alle verdere handelingen, die met het vorenstaande in de ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn. 2. De stichting tracht haar doel onder meer te verwezenlijken door: a. actieve aanwezigheid op evenementen waar de doelgroep aanwezig is; b. het beheren van de website; c. het organiseren van evenementen en activiteiten; d. het aangaan van korte en lange termijn partnerschappen met als doel sponsoring en media aandacht te genereren; e. het aanvragen van subsidies; f. de gelegenheid bieden aan vrijwilligers om een bijdrage te leveren; g. het uitdragen van de missie en de visie van de stichting; h. het aangaan van samenwerkingsverbanden (personeel institutioneel etcetera); i. het werven van fondsen en sponsors; j. het leggen en onderhouden van contacten en het samenwerken met derden voor zover dat voor de stichting nuttig kan zijn; k. het afsluiten van contracten met derden die projecten uitvoeren; l. het verrichten van alle verdere handelingen die met het vorenstaande in de ruimste zin van het woord verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn.

Bestedingen

Bestedingen 2017 Vergoedingen vrijwilligers € 720,00 Donatie Surfer for Surfers Peru project € 250,00 Kosten bankrekeningen € 130,55 Kosten domeinnaam € 134,25 Kosten weeflessen € 596,56 Kosten computer reparatie € 36,30

Beloningsbeleid

Via een vrijwilligersvergoeding aan de vrijwilligers inclusief voorzitter. Hieronder vindt u de statuten (bij beleidsplan), ons beleidsplan van 2018 (onder jaarverslag) en ons financieel jaarverslag en jaarrekening (de laatste twee samengevoegd).

Documenten

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 814,86opgehaald
23donaties

Geregistreerd bij

ANBI
KvK:
RSIN:
819453560
Geef:
2631

Delen

Download de Geef app

Appstore logoPlaystore logo