OK
×

Stichting Puur for Kids

Stichting Puur for Kids logo 1

Onze stichting zet zich in om de kinderen die het goed kunnen gebruiken blij te maken met cadeautjes met kerst. Dit doen wij in de regio Noord-Holland.

Op 80 locaties staan kerstbomen die zijn voorzien van kaartjes. Op deze kaartjes staat een geslacht en de leeftijd van een kind. (kinderen van 0 t/m 13 jaar oud) Iedereen kan een cadeautje kopen en deze onder de boom leggen voorzien van een kaartje. 

Ook hebben wij speciale bioskaartjes. Hiermee is het mogelijk om een donatie te doen voor de kinderen in de leeftijdscategorie van 13 t/m 18 zodat zij een keer naar de Bioscoop kunnen!  Deze is deels gesponsord door VUE bioscopen. De rest: 6,50 euro per Biosbon, hopen wij binnen te halen door donaties.

Wij merken dat het soms lastig is om een cadeautje te kopen voor de kinderen die wat ouder zijn. (11, 12 en 13 jaar oud) speciaal voor deze groep halen wij vaak vlak voor het uitdelen nog wat extra bij. Ook hiervoor hebben wij donaties nodig.

Vorig jaar hebben wij bovendien alle kinderen die aangesloten zijn bij de Voedselbank West-Friesland een leuke dag kunnen bezorgen in Samcity te Hoorn. Dit met dank aan een prachtige donatie. 

Ook kopen wij met oud en nieuw, natuurlijk met flinke korting, oliebollen bij de lokale oliebollenkraam in Blokker om zodoende alle kids te voorzien van lekkere oliebollen op oudjaarsavond. 

Doneren kan rechtstreeks via de bankrekening van de Stichting Puur for Kids, maar ook via onze site. 

 

Met dit platform vergemakkelijken wij de wijze van doneren! 

 

 

 

 

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 2.676,50opgehaald
106donaties

Geregistreerd bij

KvK:
RSIN:
859646774
Geef:
9757

Volg ons ook op

Delen

Download de Geef app

Appstore logoPlaystore logo