OK
×

Stichting Loeka

Stichting Loeka logo 1

Stichting Loeka is opgericht ter ere en nagedachtenis aan Loeka; een levenslustige jongen die maar 8 jaar mocht worden. Zijn ouders geven met deze stichting invulling aan de jongensdroom die Loeka had; hij wilde uitvinder worden …

 

DE MISSIE VAN STICHTING LOEKA? 

Wij streven naar 100% overlevingskans voor kinderen met osteosarcoom.

 

WAAROM DONEREN AAN STICHTING LOEKA? 

Stichting Loeka is een geldwervend fonds waarmee onderzoek naar de zeer kwaadaardige botkankersoort osteosarcoom - bij kinderen - wordt gefinancierd. Want als we 100% overlevingskans willen realiseren, is meer en sneller onderzoek noodzakelijk naar de oorzaken van deze zeer kwaadaardige botkankersoort. En moet worden uitgezocht op welke manier het te genezen is. 

Om dat onderzoek te stimuleren - specifiek naar kinderen - en in de praktijk te laten uitvoeren gaat Stichting Loeka (financiële) samenwerkingen aan met het het Prinses Maxima Centrum (PMC) in Utrecht. Op projectmatige basis kennen we deze onderzoeken donaties toe, zodat deelonderzoeken tot stand worden gebracht die op langere termijn onze missie realiseren.

Van alle donaties die Stichting Loeka onvangt - van particulieren en bedrijven - wordt het merendeel direct gedoneerd aan een van de onderzoeksprojecten waar wij mee samenwerken. Soms komen we echter een bijzondere persoon / project tegen waaraan we ook graag willen bijdragen op de een of andere manier ...

Lees op onze website meer over wat we tot nu toe hebben bereikt!

 

HELP JE OOK MEE?

De hoogte van onze periodieke financiële bijdrage aan de onderzoekteams hangt af van de giften en donaties die wij mogen ontvangen via onze website, Facebook, Instagram en Geef.nl. Je kunt op allerlei manieren helpen ...

 

1 | DONEER VIA GEEF.NL

Al 19+ jaar vertrouwd door 450.000+ gevers & 4.000+ goede doelen. Doneer en/of start een geefactie via Geef.nl via de knoppen rechts.

 

2 | DONEER VIA ONZE WEBSITE

Via onze website kun je ook eenvoudig en veilig doneren. Eenmalig of periodiek. Het voordeel is dat we 100% van je donatie ontvangen (omdat we geen 5% aan Geef.nl hoeven af te dragen).

Doneer via onze website >

 

3 | BESTEL LOEKA'S UNIEKE KRACHTSTEEN

Loeka haalde zijn kracht symbolisch uit krachtstenen. In moeilijke situaties hield hij ze dicht bij zich. Ken je verdrietige mensen, zieke kinderen, of iemand in een uitzichtloze situatie? Of wil je gewoon iemand een hart onder de riem steken? Gun ze Loeka’s krachtsteen. De opbrengst wordt volledig gedoneerd aan een van de onderzoeken die wij steunen. 

JA, ik wil de krachtsteen (€ 12,50) bestellen >

 

4 | OPEN EEN ONLINE COLLECTEBUS VOOR ONS

Dat kan veilig en is heel eenvoudig:

  1. Maak een account aan (onlinecollecteren.nl is onderdeel van geef.nl).
  2. Start een online collectebus.
  3. Deel je collectebus met je familie, vrienden, kennissen en collega's ...

JA, ik open een online collectebus >

 

* Kracht door te delen

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 12.376,50opgehaald
818donaties

Geregistreerd bij

ANBI
KvK:
RSIN:
854076980
Geef:
9776

Volg ons ook op

Delen

Download de Geef app

Appstore logoPlaystore logo