OK
×

Stichting Landschap Overijssel

Stichting Landschap Overijssel logo 1

Landschap Overijssel beschermt, ontwikkelt en beheert het Overijsselse landschap met zijn bijzondere natuur en streekeigen historie met waarde voor mens, plant en dier om in te leven en om het te beleven. Dat doen we door onze verantwoordelijkheid te nemen en anderen aan te sporen hun verantwoordelijkheid te nemen voor het Overijsselse landschap. Dit doen we op onze 64 eigen natuurterreinen, maar ook op gronden van derden. 

Landschap Overijssel is een daadkrachtige organisatie die zich met deskundige medewerkers (betaald en onbetaald) met hart en ziel inzet voor het gehele landschap in onze prachtige provincie. Vastberaden, verantwoordelijk, verbindend, ontwikkelingsgericht en nabij.

Wij hebben prachtig werk dat we samen doen voor en met anderen, die ook belang hechten aan een waardevol landschap in Overijssel. Dat zijn de inwoners en bezoekers van Overijssel. Het zijn de overheden, dat wil zeggen provincie, gemeenten en waterschappen. Het zijn maatschappelijke organisaties die aan onze ambities kunnen bijdragen. En het zijn de bedrijven die met Overijssel verbonden zijn.

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 339,30opgehaald
4donaties

Geregistreerd bij

ANBICBF erkend
KvK:
RSIN:
002934243
Geef:
3941

Delen

Download de Geef app

Appstore logoPlaystore logo