OK
×

Stichting Hulp Wadduwa

Stichting Hulp Wadduwa  logo 1

Sinds de oprichting heeft de SHW zich ontwikkeld als een organisatie die ontwikkelingshulp gericht op Sri Lanka in het dorp Wadduwa (inwoners) in het bijzonder, steeds verder heeft opgezet en uitgevoerd. Trekkers en het gezicht in deze hulpverlening zijn Ad van Lokven en Geert Hanegraaf. In de regio ’s-Hertogenbosch organiseren zij allerlei activiteiten die financiële middelen bieden om de hulpverlening mogelijk te maken. Iedere cent gaat dan ook rechtstreeks naar Sri Lanka en wordt daar gebruikt om te helpen. Hun betrokkenheid met de bevolking van Wadduwa blijkt uit het feit dat ze 6 maanden per jaar ook dáár verblijven. Juist die omstandigheid maakt dat de hulpverlening rechtstreeks en concreet is en van nabij te volgen is. In de komende jaren zal op dezelfde manier verder gewerkt worden.

Missie:

De activiteiten van SHW zijn er op gericht om in Wadduwa ontwikkelingen op gang te brengen waardoor mensen zelf verantwoordelijkheid nemen voor hun leven en de omgeving. 

Er zijn 4 prioriteiten bepaald:

  • Ondersteunen van scholieren zodat ze beter in staat zijn vervolgonderwijs te gaan volgen en daarmee in de toekomst een inkomen kunnen verwerven om in het levensonderhoud te kunnen voorzien Scholarships)
  • Ondersteuning projecten op diverse scholen in Wadduwa ter bevordering van het leerklimaat op die scholen
  • Ondersteuning (projectmatig) van een ouderenhuis en een meisjes weeshuis
  • Ondersteuning om huisvesting te realiseren van arme gezinnen
dakje met Geef-logo dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

opgehaald
2 donaties

Geregistreerd bij

ANBI
KvK:
RSIN:
8149.31.893
Geef:
2519

Download de Geef app

Appstore logo Playstore logo