OK
×

Stichting Herkansing

Stichting Herkansing logo 1

Organisatienaam:

Stichting Herkansing

Bezoekadres:

Zuiderdiep 19
9523TA Drouwenermond
Nederland
Alleen op afspraak

Postadres:

Zuiderdiep 19
9523TA Drouwenermond
Nederland

E-mailadres:

thuisbij@onskantelhuis.nl

Telefoonnummer:

0644173250

RSIN nummer:

804173382

KvK-nummer:

41186364

Bestuurders
Naam
Functietitel
Datum in dienst
Quinta Maria Ansem
Voorzitter
07-12-2007
Jozef Gerardus Maria Bothmer
Penningmeester
29-09-1993
Marcus Alexander Willemsma
Secretaris
18-07-2018

Activiteiten

Via de website www.onskantelhuis.nl worden er producten aangeboden die bedoeld zijn donaties te genereren voor het realiseren van het eerste ONS Kantelhuis. Alle activiteiten zijn gericht op dit doel. Van workshops tot verkoop van cursussen tot en met mogelijke acties die nog ontwikkeld kunnen worden, door onszelf of door anderen die zich voor het realiseren van ONS Kantelhuis zich willen inzetten.

Bestedingen

De bestedingen worden laag gehouden, om zo een buffer te hebben om noodzakelijke kosten voor ONS Kantelhuis te kunnen betalen. De bestuursleden die actief hiervoor zich inzetten krijgen op declaratiebasis hun gemaakte reis en andere kosten terug. Het meeste van deze gemaakte kosten worden gedeeltelijk of geheel gedoneerd aan de stichting. Al deze bestedingen zijn terug te vinden in de financiële gegevens die op de site van ONS Kantelhuis zijn te vinden. Daar wordt volledige transparantie gegeven.

Beloningsbeleid

Er is geen beloningsbeleid. Dat betekent dat de bestuursleden allen onbezoldigd zijn. Alleen gemaakte kosten in dienst van de stichting kunnen worden gedeclareerd mits er voldoende financiële capaciteit is hiervoor. Voor vrijwilligers (anders dan de bestuursleden) wordt op incidentele basis wel een vrijwilligersvergoeding gegeven als de inzet van de vrijwilliger dusdanig groot is, dat dit een vergoeding rechtvaardigt. Ook dat kan alleen als er voldoende financiële capaciteit is. Dan gaat het over het inzetten van 15 uur of meer per week. Dit wordt altijd helder gecommuniceerd met een ieder die zich voor de stichting wil gaan inzetten.

Documenten

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 10opgehaald
1donaties

Geregistreerd bij

ANBI
KvK:
RSIN:
804173382
Geef:
9596

Volg ons ook op

Delen

Download de Geef app

Appstore logoPlaystore logo