OK
×

Stichting Food For Free Foundation

Stichting Food For Free Foundation logo 1

Het doel van de stichting:

Het ondersteunen van de voedsel- en kledingbanken en het ondersteunen van de goede doelen en personen in nood in Nederland en elders in de Wereld waar de nood hoog is.

In Nederland hebben we al goede ervaringen opgedaan met onze Food For Free Foundation voedsel-, speelgoed- & kledingbanken. We ondersteunen ook al enige tijd een mooie projecten waarbij ruim vijftig personen op de twee zaterdagen in een complete warme maaltijd krijgen aangeboden. Na de maaltijd nemen ze meteen hun voedselpakket mee. Dit project was in één dag opgezet en groeide snel door. Dit was eens de basis van alles wat we nu doen. Een basis die wij koesteren.

De ervaring heeft geleerd: help ter plekke direct en niet via een omweg! In Nederland is food For Free Foundation actief langs de grens met Duitsland van regio Emmen (Drenthe) tot en met Oude en Nieuwe Pekela (Groningen). Alle activiteiten worden door vrijwilligers gedaan. Voedsel, kleding, speelgoed en geld worden ontvangen van bedrijven, instellingen en privé personen.

Ook zijn de royalty's van de boeken van de auteur P.H. Palmbergen Önderduiken bij de bezetter" en "Volg het kompas in de hand van God" een bron van inkomsten.

Onze ANBI stichting ondersteunt kleinschalige hulpprojecten. We hebben eigen voedselbanken waardoor elke week gezinnen in nood groente en fruit en ander voedsel worden aangeboden. Ook delen we kleding uit en zelfs speelgoed voor de kinderen.

In Ormoc op de Filippijnen wordt regelmatig een maaltijd bereid voor kinderen.Dit wordt verzorgd door de zussen Erlinda en Nalyn Aro. Ze doen dat trouw en met plezier!

Ons motto is: Om niet hebben wij ontvangen, om niet zullen we geven.

CTRL en klik hier voor de webstite Food For Free Foundation NL

  

 

 

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 30opgehaald
2donaties

Geregistreerd bij

ANBI
KvK:
RSIN:
857399469
Geef:
8976

Volg ons ook op

Delen

Download de Geef app

Appstore logoPlaystore logo