OK
×

Stichting EducAIDed

Stichting EducAIDed logo 1

Kinderen zijn de volwassenen van morgen. Om hen een betere toekomst te kunnen bieden, verbeteren wij de toegang tot kwalitatief onderwijs in ontwikkelingslanden. Dit doen we door organisaties in ontwikkelingslanden te ondersteunen bij het verwezenlijken van hun eigen onderwijsprojecten. Zo helpen we kinderen en hun gemeenschap richting geven aan hun eigen toekomst en dat van hun land.
Wij willen de grootste impact maken met zo weinig mogelijk middelen. Onze organisatie bestaat uitsluitend uit vrijwilligers waardoor wij minimale overheadkosten hebben. Daarnaast steunen wij alleen concrete, lokale initiatieven die aan het einde van de hulpperiode zelfvoorzienend kunnen zijn. Zo besteden wij iedere euro efficiënt.

Hoe helpen wij
Om toegang tot het onderwijs structureel te verbeteren, bieden wij financiële ondersteuning aan projecten die één of meer van de volgende drie doelen stellen:

1. De toegang tot onderwijs verbeteren
2. De kwaliteit van het onderwijs verbeteren
3. Schooluitval tegengaan

De projecten die wij ondersteunen richten zich bijvoorbeeld op het verbeteren en toegankelijk maken van lesmateriaal, trainen van docenten, maaltijden voor scholieren en de bouw van klaslokalen en sanitaire voorzieningen.

dakje met Geef-logo dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

opgehaald
94 donaties

Geregistreerd bij

ANBI CBF erkend
KvK:
RSIN:
817871482
Geef:
1836

Volg ons ook op

Download de Geef app

Appstore logo Playstore logo