OK
×

Stichting Dierennood

Stichting Dierennood logo 1

Stichting Dierennood helpt zwerfdieren die hulp het meest nodig hebben. In vele landen. Zo is op onze website www.dierennood.nl doorlopend het actuele Hulpproject-van-de-Maand  te zien.

Nederland is vrijwel het enige land ter wereld zonder zwerfhonden. Wel rijden er hier ruim 425 dierenambulances rond en vrijwel iedere stad heeft hier een goed verzorgd en gesubsidieerd asiel. En er is zelfs een dierenpolitie.

Wat een verschil met veel landen in bijv. Zuid- en Oost-Europa, waar zwerfdieren helaas wel regelmatig ernstig worden mishandeld. Die dieren worden echter vrijwel nooit geholpen.

Wij hebben in meer dan 10 jaar tijd contacten opgebouwd met toegewijde dierenvrienden in vele landen. Via onze website www.dierennood.nl kan men doneren om deze moedige redders te helpen. Zij kunnen dan de veelal gewonde dieren van straat oprapen om hen meestal thuis verder te gaan verzorgen.

Wij werken alleen met echte vrijwilligers, dus geen salarissen, geen huisvestingskosten en geen overbodige franje. Bovendien worden de weinige kosten volledig gedekt door extra privé-stortingen door ons vrijwilligersteam. Dus 100% van iedere donatie of legaat gaat direct naar hulpverlening van zwerfdieren.

Bovendien houden wij alle donaties per week nauwkeurig bij en zetten dan de tussenstand van ieder project op de website, met alle namen van iedereen die een gift hiervoor heeft gedaan. Wij houden van volledige transparantie!

Tenslotte hebben wij ook nog een unieke oplossing voor dierenbezitters, die zonder een partner komen te overlijden. De kans is dan groot dat de achtergelaten dieren naar een asiel worden gebracht.

Wij hebben daar een mooi alternatief voor, namelijk het notarieel vastleggen van een herplaatsing in een fijn huis. Dus bij zorgvuldig geselecteerde dierenvrienden.

Wij hebben daarvoor een groot netwerk opgebouwd van gezinnen, die hiervoor openstaan. Kijk hiervoor op onze speciale website: www.nalatenaandieren.nl

Meer hierover weten? Of gewoon eens met elkaar praten over ons werk voor de dieren-in-nood? Wij vinden het een eer om met u te kunnen praten. Bel ons gerust: 010-420 23 44. U krijgt dan mede-oprichter Hanno Berger aan de lijn.

Samen voor de zwerfdieren. Ze hebben ons heel hard nodig!

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 36.937,96opgehaald
2477donaties

Geregistreerd bij

ANBICBF erkend
KvK:
RSIN:
821250280
Geef:
3712

Volg ons ook op

Download de Geef app

Appstore logoPlaystore logo