OK
×

Stichting Chromosome Foundation

Stichting Chromosome Foundation logo 1

Organisatienaam:

Chromosome Foundation

Bezoekadres:

Wolfspoot 26
2954NE Alblasserdam
Alleen op afspraak

Postadres:

Wolfspoot 26
2954NE Alblasserdam

E-mailadres:

joyceschaper@hotmail.com

Telefoonnummer:

0619482892

RSIN nummer:

821219066

KvK-nummer:

24471021

Bestuurders
Naam
Functietitel
Datum in dienst
Esther Schenk-de Koning
Secretaris
07-09-2009
Joyce Schaper-Peters
Voorzitter
07-09-2009

Activiteiten

Samenwerkingsprojecten starten waarbij samenwerking en het bevorderen van zorg voor mensen met een zeldzame ziekte centraal staat. 4x per jaar Jij&IK magazine uitbrengen om bekendheid te bevorderen en een plaats te creëren voor deze doelgroep.

Bestedingen

In 2009 bracht Joyce Schaper oprichtster van de stichting haar persoonlijke verhaal over Pepijn , haar zoon uit met als titel 'Gewoon anders zijn.." waarin ze verteld over de zeldzame chromosoomafwijking het XXYY- syndroom. Afgelopen januari zijn wij ook gestart met Jij&iK magazine, een landelijk, lifestyle magazine voor mensen met een zeldzame ziekte wat 4x per jaar uitkomt. Op dit moment werkt de stichting in samenwerking met het Erfocentrum en VG- netwerken aan een vertalingsplan waarbij folders vanuit het Engels worden vertaald over minstens 50 zeldzame chromosoomafwijkingen naar het Nederlands. Dit project loopt naar verwachting door tot maart 2015. Dit alles met als hoofddoel, Meer aandacht voor zeldzame ziekten in Nederland! Samenwerken en delen, daarmee kunnen wij met elkaar het verschil maken! Alle werkzaamheden binnen onze stichting en redactie worden belangeloos gedaan met een respectievelijke kleine groep zeer betrokken mensen.

Beloningsbeleid

Medewerkers van onze stichting, waaronder bestuur en redactie werken alle belangeloos mee. In sommige samenwerkingsprojecten worden er tijdelijke (reiskosten) vergoeding uitbetaald, dit tot een maximum van de toegestane belastinggrens. Voor werkzaamheden voortkomend uit ons magazine betalen wij erkende drukkerijen, grafisch vormgevers e.a.bedrijven die werkzaamheden verrichten in opdracht voor ons magazine.

Documenten

Beleidsplan:
Jaarverslag:
Jaarrekening:
dakje met Geef-logo dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

opgehaald
2 donaties

Geregistreerd bij

ANBI
KvK:
RSIN:
821219066
Geef:
4149

Download de Geef app

Appstore logo Playstore logo