OK
×

Stichting Casa Nadar

Stichting Casa Nadar logo 1

Stichting Casa Nadar zorgt voor financiële ondersteuning en begeleiding van een gezin in Nadar, Roemenie. Dit gezin bestaat uit een moeder en haar 3 kinderen van 15, 12 en 11 jaar.

Moeder heeft echter geen inkomen. Door deze kinderen met hun moeder financieel te ondersteunen, zorgen we er voor dat ze een huis hebben om in te wonen, elke dag genoeg te eten hebben, toegang hebben tot medische zorg en de kinderen een opleiding kunnen volgen.

Zonder deze hulp zou dit alles niet mogelijk zijn en zou de hulpverlening en begeleiding, door de Roemeense stichting Fundatia Lidia vanaf 2007, voor niets zijn geweest en zouden deze kinderen geen toekomst meer hebben. Fundatia Lidia is namelijk noodgedwongen gestopt met haar activiteiten, vanwege de noodzakelijke repatriëring van haar huidige medewerkers en het ontbreken van anderen, die het werk daar over kunnen nemen.

Omdat het in Roemenië gebruikelijk is dat kinderen hun ouders financieel onderhouden, als deze op leeftijd komen, is dit het einddoel van onze stichting: De drie kinderen zijn klaar met school en onderhouden samen het gezin. Dan zal ook de bijdrage van de stichting kunnen stoppen.

We geven met onze hulp de kinderen hoop op een goede toekomst! Helpt u mee?

dakje met Geef-logo dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

opgehaald
11 donaties

Geregistreerd bij

KvK:
RSIN:
858201963
Geef:
9293

Download de Geef app

Appstore logo Playstore logo