OK
×

Stichting Aimable

Stichting Aimable logo 1

Stichting Aimable is ontstaan uit liefde en genegenheid voor elkaar. Soms zijn wij niet tevreden met hetgeen we hebben en willen wij steeds meer. Wij vergeten daarbij dat er anderen zijn die het moeilijker heben en soms niet weten hoe verder. In het leven gaat het niet om hoeveel je hebt of wat je hebt, maar hoe je omgaat met hetgeen je hebt. Wij kunnen samen heel veel harten blij maken en anderen helpen die het moeilijk hebben. Samen kunnen wij hen een leuke dag bezorgen en steun bieden waar nodig is. Dit kan door een donatie ongeacht hoeveel. Wij zijn een ANBI stichting, dit betekent dat uw gift aftrekbaar is bij de belastingdienst omdat het gedoneerd bedrag besteed wordt aan goede doelen. Voor meer informatie gift aftrekbaar belastingdienst 

Laat je hart spreken en help waar nodig is. Wij zijn met niets op deze wereld gekomen en alles wat wij vergaren zullen wij eens weer achterlaten. Hoe mooi zou het zijn om anderen dan blij te maken. Een goede naam blijft voor eeuwig bestaan.

Als stichting zetten wij ons in voor het welzijn van een ieder. Door het landelijk inzamelen van (tweedehands) goederen. Deze doneren we aan de minderbedeelden zowel nationaal als internationaal. 

Daarnaast organiseren wij (culturele) activiteiten en stimuleren wij het (multi)cultureel (ritueel) erfgoed op het gebied van (uitvaart)zorg. 

 

 

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 625opgehaald
17donaties

Geregistreerd bij

KvK:
RSIN:
861093896
Geef:
10052

Delen

Download de Geef app

Appstore logoPlaystore logo