OK
×

Simones hoop op leven

Simones hoop op leven logo 1

Hallo lieve mensen,

Ik heb jullie steun heel hard nodig. Ik ben Simone Bent, 35 jaar en ik heb een ernstige nekwervelaandoening. Mijn eerste nekwervels zijn zo instabiel dat er teveel druk komt op mijn hersenstam en mijn zenuwen en halsader in de verdrukking komen. Dit geeft dag in dag uit ondraaglijke pijn, daarnaast is het ook heel gevaarlijk omdat er vitale functies kunnen gaan uitvallen. Dag in dag uit ben ik aan het overleven in plaats van leven. Maar er is een toekomst mogelijk voor mij door een operatie aan mijn nerkwervels.

Mijn leven kreeg op 18 jarige leeftijd een compleet andere wending doordat ik betrokken raakte bij een auto ongeluk. Ik brak mijn rug, nek, borstbeen en liep een hoofdwond op van 15 cm. Eenmaal uit coma ontwaakt waren we vooral dankbaar dat ik nog leefde, niet wetende wat er te wachten stond. Mijn leven kreeg een andere wending, ipv socaiaal studenten leven, werken, bleef mijn leven geisoleerd en werd ik elk jaar zieker en zieker. Ik deed eerst nog veel op doorzettingsvermogen maar dat lukt nu al jaren niet meer. Ik heb dringend hulp nodig. 

Ik kreeg ook de ziekte van Lyme erbij wat mijn situatie sneller verslechterd heeft. Gelukkig is de Lyme nu beter onder controle.

Ik heb een operatie nodig, die helaas niet kan in Nederland en zelfs niet vergoed wordt. Heel verdrietig maar de realiteit. Maar omdat er voor mij veel hoop is op een toekomst wil ik dit aangaan. 

De kosten bedragen 120 000 euro en dit heb ik niet, daarom ben ik een crowdfunding gestart. Ik hoop met heel mijn hart dat u mij wilt helpen, na 17 jaar knokken is er een voor mij een grote kans op te kunnen leven.

Ik hoop zo dat u wilt helpen.

Op mijn website is ook een kookboek van mij te koop, met gezonde recepten die ik heb gemaakt afgelopen jaren om andere mensen te inspireren.

https://www.simoneshoopopleven.nl/webshop/kookboek/

Lieve groetjes Simone

 

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 10opgehaald
1donaties

Geregistreerd bij

KvK:
RSIN:
859103870
Geef:
10435

Volg ons ook op

Delen

Download de Geef app

Appstore logoPlaystore logo