OK
×

Read to Grow

Read to Grow logo 1

Organisatienaam:

Read to Grow

Bezoekadres:

Gemertseweg 12A
5427ET Boekel
Nederland
Alleen op afspraak

Postadres:

Mariahofke 10
5423SN Gemert-Bakel
Nederland

E-mailadres:

info@readtogrow.eu

Telefoonnummer:

0492347212

RSIN nummer:

8107.50.661

KvK-nummer:

17143402

Activiteiten

De belangrijkste activiteiten die Read to Grow uitvoert zijn; Projecten;  Het steunen van kleinschalige particuliere projecten met boeken. Het steunen van kleinschalige projecten in eigen beheer met boeken. Controle op het gebruik van de geschonken boeken. Logistiek; Het verzamelen van een goede kwaliteit boeken op Europese scholen via de jaarlijkse Wereld Boeken Dag Actie. Het sorteren en opslaan van de boeken. Uitleveren van boeken aan projecten.

Bestedingen

De meeste inkomsten die wij binnenkrijgen worden besteed aan de ditributie van de boeken, wat onze grootste kostenpost is. Op dit moment kost het ons 59 eurocent om 1 boek op te halen, op te slaan, te sorteren en te versturen naar een project in een ontwikkelingsland. De waarde van onze boeken wordt geschat op 10 euro gemiddeld per stuk. Voor een financieel overzicht, zie onze website. 

Beloningsbeleid

Geen , alleen gemaakte kosten ten bate van doelstellingen van de stichting. In grote uitzondering wordt een vrijwilligersvergoeding toegekend. Beleidsplan, jaarverslag zie website onder kopje organisatie , aanklikken anbi.

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 452,02opgehaald
11donaties

Geregistreerd bij

ANBI
KvK:
RSIN:
8107.50.661
Geef:
452

Delen

Download de Geef app

Appstore logoPlaystore logo