OK
×

Quiet Groningen

Quiet Groningen logo 1

Quiet Groningen maakt lawaai voor stille armoede

Het is niet altijd zichtbaar, maar armoede is overal. Quiet Groningen verbindt mensen in armoede (Members), bedrijven (Sponsoren) en particulieren (Supporters) in de regio. Samen armoede verzachten door elkaar te versterken. Wij geloven dat een samenleving steviger, gezonder en rijker wordt als we zorgen dat iedereen meetelt, ertoe doet. Dat geeft eigenwaarde en daardoor kracht om te leven in plaats van te óverleven.

Lokale sponsoren worden geworven om onze members via een digitaal systeem iets aan te bieden wat ze normaal gesproken niet kunnen betalen: denk aan een tweedehands fiets, een keertje uit eten, theaterkaartjes of een knipbeurt. Daarnaast wil Quiet mensen in armoedesituaties de kans geven om hun talenten te (her)ontdekken en in te zetten, bijvoorbeeld als vrijwilliger: goed voor hun zelfvertrouwen én voor de mensen die ze daarmee helpen.

Vertellen, verzachten, versterken

Stichting Quiet Community Groningen heeft in de stad Groningen en omstreken ten doel:

  • armoede te verzachten
  • bewustwording over armoede te vergroten
  • empowerment te bewerkstelligen bij diegenen die in armoede leven
  • een Quiet Community te vormen waarin Members (mensen die in armoede leven), Sponsoren (bedrijven, organisaties en instellingen) en Supporters (particulieren) in de regio met elkaar verbonden worden, en verder al hetgeen in de ruimste zin met een en ander verband houdt, daartoe behoort en/of daartoe bevorderlijk kan zijn.

Samen armoede verzachten door elkaar te versterken.

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 2.937opgehaald
68donaties

Geregistreerd bij

ANBI
KvK:
RSIN:
858171818
Geef:
10358

Volg ons ook op

Delen

Download de Geef app

Appstore logoPlaystore logo