OK
×

Iglesia di Cristo

Iglesia di Cristo logo 1

Organisatienaam:

Iglesia di Cristo

Bezoekadres:

Prins Berhardstraat 7
3331BN Zwijndrecht
Alleen op afspraak

Postadres:

Kees van Dongenlaan 23
3161DL Rhoon

E-mailadres:

info@iglesiadicristo.com

Telefoonnummer:

0621625054

RSIN nummer:

854752900

KvK-nummer:

62298348

Activiteiten

De activiteiten van Iglesia di Cristo bestaan uit: diensten te verzorgen en bijeenkomsten te organiseren, voor het verbreiden van het Evangelie en het realiseren van de doelstellingen; het aanstellen van kandidaten voor de bediening; het geven van mentale, geestelijke, maatschappelijke ondersteuning aan mensen in de samenleving vanuit een Christelijke grondslag.

Bestedingen

Naar verwachting zullen de doeluitgaven in 2019 € 10.000,- bedragen, waarvan circa 70% voor publiciteit via rotondes, flyers, website, advertenties en dergelijke middelen voor het bekend maken van de organisatie en het evangelie en 30% voor organiseren van bijeenkomsten; representatie kosten zoals koffie, thee, drankjes en hapjes tijdens de bijeenkomsten; middelen voor onderwijs zoals Bijbels, schriften, kantoorbenodigdheden; administratiekosten; abonnementen; leermiddelen, etc.

Beloningsbeleid

De bestuurders van Iglesia di Cristo ontvangen géén beloning voor hun werkzaamheden. Onkosten, gemaakt in het kader van het uitoefenen van de bestuursfunctie worden vergoed, mits niet bovenmatig. Iglesia di Cristo heeft geen personeel in dienst.

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 5opgehaald
1donaties

Geregistreerd bij

ANBI
KvK:
RSIN:
854752900
Geef:
7370

Delen

Download de Geef app

Appstore logoPlaystore logo